FUNDACIÓ PRIVADA HÀBITAT SOLIDARI DE CALELLA

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA HÀBITAT SOLIDARI DE CALELLA
Adreça:
Jovara, 149 (Plaça Vicenç Ferrer)
Codi postal:
08370
Ciutat:
Calella
Comarca:
Maresme
Correu electrònic:
Telèfon:
93 769 76 80
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1154
Data de registre:
1998-10-03
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Municipal
Persona de contacte:
Marta Crespo Brugués
Gerència:
Jordi Sitjà Roca
Fundadors:
Sra. Maria Gloria Claramunt i Ruscadella Mercedes Tortos i Carpinell Mossén Narciso Costabella i Casas Manuel Vila i Castells Marta Vila i Genís Antoni Borras i Dalmau Montserrat Casus i Orench Ramon - Maria Prat i Ramon Maria Benet i Salichs Jordi - Miquel Salbanyà i Benet
Objectius:
La Fundació Habitat Solidari es va marcar com a objectiu general: Facilitar l’accés a l’habitatge a persones que, de forma puntual, i atesa la seva manca o insuficiència de recursos, ho precisin per tal d’evitar la seva exclusió social. Avui a més, des de la Fundació es treballa per facilitar l’accés a l’habitatge assequible a col·lectius de persones joves, de persones grans i d’altres amb recursos limitats per accedir a habitatges de lloguer ordinari. Aquest objectiu general es concreta en els següents objectius específics: Recerca de pisos de lloguer a la població. Assessorar a les persones beneficiaries per al manteniment i conservació de l’habitatge. Evitar l’acumulació de deutes en rebuts de lloguer i subministraments. Coordinació amb l’Àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament de Calella per fer la valoració socioeconòmica i seguiment dels beneficiaris. Sensibilització social a la població per tal d’aconseguir més recolzament (col·laboracions econòmiques puntuals, suport de persones i col·laboracions amb les immobiliàries...).
Patronat:
Monserrat Candini i Puig (Presidenta), Ramon Llamazares i Vàzquez (Vicepresident), Juan Luciano Alquezar i Alvarez (Tresorer), Jordi-Miquel Salbanyà i Benet (Secretari no patró), Josep Torres i Lobato (Vocal), Antonio Borràs i Dalmau (Vocal), Jordi Martí i Montsant (Vocal), Jordi Torruella i Hernández (Vocal), Joaquim Rey i Llobet (Vocal), Josep Basart i Pinatelli (Vocal), Josep Mª Juhé i Hernando (Vocal), Margarida Valls i Hernando (Vocal), Maria Pilar Rocafort i Vidal (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2021