FUNDACIÓ IDEA, PER LA MILLORA SOCIAL D’INFANTS I FAMÍLIES

Nom:
FUNDACIÓ IDEA, PER LA MILLORA SOCIAL D’INFANTS I FAMÍLIES
Adreça:
Advocat Cirera, 18, 1r pis
Codi postal:
08201
Ciutat:
Sabadell
Comarca:
Vallès Occidental
Correu electrònic:
Telèfon:
93 725 22 73
Àmbit d'actuació:
Cultura • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
1718
Data de registre:
2002-11-04
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
M. Dolores Rodríguez Iglesias
Direcció:
M. Dolores Rodríguez Iglesias
Fundadors:
M. Dolores Rodríguez iglesias, David Rodríguez Abellán, Ferran Rodríguez Abellán, Rosa M. Almeda Edo, Miguel Ángel Ramírez Jiménex, Rosalía Moreno Alonso, Carlos Llamazares Vadillo.
Objectius:
La Fundació Idea som un equip humà compromès fermament amb la promoció i defensa dels drets dels infants. Creiem en la capacitat de millora de les persones i en la seva participació com a ciutadans de ple dret, també en la construcció d’una societat millor, més justa i més feliç. Volem ajudar les famílies a crear a casa seva un entorn afavoridor de desenvolupament integral per als seus infants i joves, i treballem per transmetre’ls l’experiència de ser especials i únics, perquè estimin i siguin estimats. La fundació actuem en l’àmbit social, concretament en infància, adolescència i famílies, i en l’àmbit educatiu - formatiu. Puntualment ofereix serveis assistencials, en situacions que així ho requereixin, cercant amb les seves intervencions la transformació social necessària per a trencar el cercle de la pobresa i l’exclusió social.
Patronat:
M. Dolores Rodríguez Iglesias (Presidenta), David Rodríguez Abellán (Secretari), Juan Cuevas Exposito (Vocal), Araceli Lázaro Aparicio (Vocal), Adela Marín López (Vocal), Maria Riera López (Vocal), Carolina Sallent Serra (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, FEDAIA , ECAS , ISocial , Plataforma Vàlua
Any dades:
2022
Pressupost anual:
9.223.665,13 €
Any pressupost:
2021