FUNDACIÓ IMFE MAS CARANDELL

Nom:
FUNDACIÓ IMFE MAS CARANDELL
Adreça:
Terol, 1 (Barri Gaudí)
Codi postal:
43202
Ciutat:
Reus
Comarca:
Baix Camp
Correu electrònic:
Telèfon:
977010850
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
1521
Data de registre:
2001-03-19
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Local
Persona de contacte:
Fina Folch Mogrobejo
Direcció:
Montserrat Pagès Pallissé
Història:
La fundació IMFE Mas Carandell va ser constituïda per escriptura pública el 8/11/2000 i es va inscriure al registre de fundacions el 19/03/2001 amb el núm. 1521, classificant-se com a benèfica de tipus Docent i cultural.
Fundadors:
Ajuntament de Reus
Objectius:
Potenciar una formació de qualitat en tots els àmbits de l'educació de les persones adultes, en el marc de la formació permanent. Impulsar estratègies contra l'exclusió social afavorint la igualtat d'oportunitats mitjançant la formació, l'orientació i el suport a l'ocupació. Promoure un desenvolupament econòmic sostenible i integrador amb especial atenció a les petites i mitjanes empreses, emfatitzant els vincles entre competitivitat i formació. Facilitar la participació dels agents econòmics i socials en l'elaboració de polítiques de formació i promoció per al desenvolupament local.
Patronat:
Carles Pellicer Punyed (President), Marc Arza Nolla (Vicepresident Primer), Josep Alberich Forns (Secretaria), Montserrat Pagès Pallissé (Direcció), Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus -Joan Josep Sardà Arasa, Carles Rull Llorens, CCOO-Victòria Fabregat Rodríguez, CEPTA-Joan Roig Alòs, Foment Reus Empresarial, Agrupació de Gremis i Empreses del Baix Camp -Emili Correig Manresa, José Machado Barroso, Marga Barberà Guerrero, Montserrat Duch Cartañà, PIMEC Baix Camp -mmaculada Estivill Balsells, Rosa Novell Bové, UOC-Fanny Galve Gavaldà, URV-Joaquim Calatayud Casals, Xavier Angelergues Abellà
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2013
Pressupost anual:
780.727,12 €
Any pressupost:
2008