FUNDACIÓ INFERMERIA I SOCIETAT

Nom:
FUNDACIÓ INFERMERIA I SOCIETAT
Adreça:
PujadeS, 350, 1a planta
Codi postal:
08019
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 212 81 08
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Cultura
Número de registre:
2913
Data de registre:
2015-07-09
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Covadonga Picallo
Direcció:
Joan Conesa i Garrido
Història:
La Fundació Infermeria i Societat (FIS) neix el 2015 per acord de l'Assemblea General Ordinària del Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona amb la missió d'impulsar el compromís amb el progrés del coneixement i el desenvolupament de les cures infermeres en benefici de la salut de les persones i la seva capacitat d'auto cura a partir dels principis i valors de la disciplina infermera.
Fundadors:
Col·legi Oficial d'infermeres i infermers de Barcelona
Objectius:
Així doncs, Infermeria i Societat neix per coordinar els esforços de les infermeres, a nivell individual i col·lectiu, i els d'altres institucions i empreses afins a la seva missió per fomentar la salut, el benestar i la salut de les persones i de la comunitat que integren. La manera de fer-ho és treballar per a la implantació de les cures infermeres ja que l'evidència científica mosta que aquelles societats on els ciutadans accedeixen a cures infermeres de qualitat i suficients, viuen millor i més temps. La seva tasca s'emmarca en quatre valors bàsics: la responsabilitat social, el compromís amb la seva missió i la societat, la transparència en la gestió dels recursos dels que disposa i la cooperació com a forma bàsica de treball.
Patronat:
Núria Cuxart i Ainaud (Presidenta), Eugènia Vila Migueloa (Secretària), Eugènia Vila Migueola (Secretària), Glòria Jodar Solà (Vicepresidenta), Albert Tort Sisó (Vocal), Anna Maria Ramío Jofre (Vocal), Isabel Pera Fàbregas (Vocal), Joan Conesa Garrido (Vocal), María Teresa Rubio Álvarez (Vocal), Mireia Subirana Casacuberta (Vocal), Montserrat Teixidor Freixa (Vocal), Noemí Obregón Gutiérrez (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2016
Pressupost anual:
179.986,80 €
Any pressupost:
2016