FUNDACIÓ JOSEP COMAPOSADA

Nom:
FUNDACIÓ JOSEP COMAPOSADA
Adreça:
Rambla Santa Mònica
Codi postal:
08002
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 412 13 27
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
628
Data de registre:
1992-08-21
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Xavier Martínez Villareal
Direcció:
Francisco Neira Leon
Fundadors:
Justo Domínguez i de la Fuente, Pascual Maragall i Mira, Manuel Roies i Vila, Raimón Obiols i Germpa, Florencio Gil i Pachón, Francisco Parras i Collado, Josep Baierri i Raga.
Objectius:
És una entitat sense afany de lucre creada per UGT Catalunya, l'objectiu de la qual és acompanyar els processos de desenvolupament del sindicats del Sud, mitjançat la participació activa i solidària dels treballadors i treballadores de Catalunya en l'extensió plena dels drets humans, laborals i sindicals del Sud. Per això l'entitat porta a termes projectes de cooperació amb sindicats del Sud, perquè: Defensin i donin a conèixer els drets laborals i sindicals. Impulsin el sindicalisme al sector informal de l'economia. S'enforteixin com a organitzadors dels treballadores i treballadores. Ofereixin formació sindical i ocupacional. Treballin per a l'erradicació del treball infantil. Fomentin l'economia social. Aquesta tasca la fem conjuntament amb sindicats del Magreb i els països centreamericans.
Patronat:
Camil Ros Duran (President), Membres del Secretariat Nacional de la UGT de Catalunya, Persones escollides directament pel Patronat, Secretaris generals de les federacions nacionals de la UGT de Catalunya, Secretaris generals de les unions territorials de la UGT de Catalunya
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2018
Pressupost anual:
1.109.804,11 €
Any pressupost:
2006