Fundació Maite Iglesias Baciana

Nom:
Fundació Maite Iglesias Baciana
Adreça:
Muntaner, 333
Codi postal:
08021
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932003588
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Salut
Número de registre:
910
Data de registre:
1995-07-20
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Begoña Iglesias
Història:
MAITE Iglesias Baciana, Fundació Privada, va ser constituïda el 28 d'abril de 1995, arran de la mort de Maite Iglesias Baciana, jove de 28 anys. D'aquí la idea de crear una Fundació que tornés a Maite la seva vida, ara només "jurídica", i que tingués projecció en els altres, que pogués fer el bé que a ella li hagués agradat continuar fent.
Fundadors:
Jaime iglesias Sitjes, María Teresa Baciana Gisbert, Ana Gisbert Cases, Maurici iglesias Baciana, Ana iglesias Baciana, Ricardo iglesias Baciana, Begoña iglesias Baciana, Montserrat iglesias Sitjes i Josefa Portabella i de Alós.
Objectius:
La Fundació té com a objectiu ajudar a aquestes dones joves menors de trenta anys de qualsevol raça, nacionalitat o creença religiosa, que estiguin disposades a lluitar per aprofitar les oportunitats de millorar que se'ls presenten en la seva vida però que no poden fer-ho per manca de recursos , especialment, els econòmics.
Patronat:
Ana Iglesias Baciana (Presidenta), Begoña Iglesias Baciana, Claudia Muñoz Iglesias, Josefa Portabella i de Alós, Maurici Iglesias Baciana, Montserrat Iglesias Sitjes
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2015
Pressupost anual:
220.000,00 €
Any pressupost:
2013