FUNDACIÓ OFICIS DE LA CARN

Nom:
FUNDACIÓ OFICIS DE LA CARN
Adreça:
Consell de Cent, 80, 2n 3a
Codi postal:
08015
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
934241058
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Educació • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
1063
Data de registre:
1997-04-10
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Oriol Tarrats
Direcció:
Oriol Tarrats
Història:
La Fundació Oficis de la Carn va ser creada amb la voluntat de ser una entitat que permeti dignificar, fomentar i mantenir en el temps els oficis relacionats amb la carn i els productes carnis tradicionals de Catalunya.
Fundadors:
Gremi Provincial de Cansaladers-Xarcuters de Barcelona, Gremi Artesà de Cansaladers-Xarcuters de la Província de Barcelona, Cooperativa Artesana Unión Tocionera, SCCL, Mútua de Previsió Social de la indústria Cansaladera Sant Antoni Abat, Joan Estapé, Eduard Escofet, Vicenç Martí, Ramon Vilamañas, Joan S. Escola, Joan Salat, Josep M. Bragulat, Josep Bosch, Josep Valldosera i Claudi Esteban.
Objectius:
Els seus objectius són clars: formar als professionals del sector i donar a conèixer als ciutadans de Catalunya la riquesa d’aquest patrimoni per tal que ni el pas del temps ni les noves modes aconsegueixin que es perdi.
Patronat:
ANAFRIC-GREMSA- Sr. Josep Fríguls, Gremi Artesà de Carnissers i Xarcuters de les Comarques de Gironines- Sr. Ricard Josep Lavallol, Gremi Artesà de Casaladers-Xarcuters de la Província de Barcelona- Sr. Ramon Hernando, Gremi d'Artesans Cansaladers-Xarcuters de les Comarques de Lleida- Sr. Marc Farràs, Gremi de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Tarragonines- Sr. Josep M. Dalmau i Vilanova, Gremi d'Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Província- Sr. Xavier Gallifa, Gremi Provincial de Cansaladers-Xarcuters de Barcelona- Sr. Jaume García, IRTA- Sr. Josep M. Monfort, Mercat Carni Ramader i Avícola de Barcelona- Sr. Josep Barbany, SR. ANDREU BOHER TORRENT, SR. CRISTOBAL HEREDIA MARTINEZ, SR. EDUARD ESCOFET I MARTÍ, SR. JOAN ESTAPÉ I MIR (President), SR. JOAN RIERA CAPDEVILA, SR. JOAN S. ESCALA PERELLADA, SR. JORDI MAS, SR. JOSEP BOSCH I CUXART, SR. JOSEP DOLCET LLAVERIA, SR. JOSEP NOGUERA I CATLLA, SR. JUST FOSALVA TORRENT, SR. PROPER PUIG I BRIGNARDELLI, SR. RICARD JULIÀ ESCOBAIRÓ
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Fundació KREAS
Any dades:
2017
Pressupost anual:
143.070,00 €
Any pressupost:
2015