FUNDACIÓ ONCOVALLÈS -FUNDACIÓ PRIVADA GRANOLLERS I VALLÈS ORIENTAL CONTRA EL CÀNCER

Nom:
FUNDACIÓ ONCOVALLÈS -FUNDACIÓ PRIVADA GRANOLLERS I VALLÈS ORIENTAL CONTRA EL CÀNCER
Adreça:
Av. Avinguda del Parc, 9, 6a planta
Codi postal:
08402
Ciutat:
Granollers
Comarca:
Vallès Oriental
Correu electrònic:
Telèfon:
938700167
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
2180
Data de registre:
2006-03-28
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Comarcal
Persona de contacte:
Pere Cladellas Ros
Direcció:
Carme Grau Parramon
Història:
La Fundació d’ajuda Oncològica, Oncovallès és una institució no lucrativa que neix amb l’objectiu de donar suport i ajuda psicooncològica integral als malalts de càncer i als seus familiars. El maig del 2002 ens començàvem a fer visibles a la societat granollerina amb el nom “Associació Granollers i Vallès Oriental Contra el càncer”, amb el suport de l’Ajuntament de Granollers. D’associació passa a fundació el 28 de març del 2006, es va signar conveni amb els 3 Hospitals comarcals i amb CatSalut (la Primària del Vallès Oriental) per tenir cura pel dia a dia del malalt oncològic, tenint en compte els efectes secundaris dels tractaments oncològics, i així aconseguir un treball en equip per una millor qualitat de vida facilitant un model de treball emocional, que permeti l’abordatge de les seves necessitats tant dels malalts com dels seus familiars, després de nou anys d’experiència ens reafirmem en el que ja dèiem quan varem començar sota el lema “La prevenció va primer” ho treballem des de Salut Pública dels ajuntaments de la comarca. Tal i com indica el seu nom, “Oncovallès”, no tan sols donem cobertura a la ciutat de Granollers, ja que hem obert les portes a diferents poblacions de la nostra comarca. Al tancament de l’exercici 2014 donem servei a 43 municipis del Vallès Oriental.
Fundadors:
Pere Cladellas Ros, Maria Carme Grau Perramon, Francisca Bellavista Pujades, Emili Lloret Aubanell, Elena Surribas Sala
Objectius:
Quan parlem del càncer no podem oblidar que es tracta d’una malaltia que transcendeix més enllà de la problemàtica purament mèdica i afecta a la dimensió psicosocials de la persona: les seves relacions de parella, familiars i socials, la seva vida laboral, la seva economia, capacitats, habilitats, recursos, etc. En definitiva, afecta la totalitat de la persona i la unitat de convivència. Per això, la nostra missió és la d’atendre, no solament els aspectes biològics o orgànics, sinó també aquells aspectes psicològics i socials de la persona malalta de càncer i del seu entorn proper per tal d’oferir una atenció global i eficaç.
Patronat:
Pere Cladellas Ros (President), Ester Maria Lara Pérez (Secretària), Maria del Carme Grau Perramón (Vicepresidenta), Elena Surribas Sala (Vocal), Emili Lloret Aubanell (Vocal), Francisca Bellavista Pujades (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Federació Catalana del Voluntariat Social, Punt de Voluntariat de Granollers
Any dades:
2016
Pressupost anual:
173.619,00 €
Any pressupost:
2015