FUNDACIÓ ORGANISME BENÈFIC ASSISTENCIAL (OBA)

Nom:
FUNDACIÓ ORGANISME BENÈFIC ASSISTENCIAL (OBA)
Adreça:
Plaça Jardins d'Elx, s/n
Codi postal:
08027
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 302 12 36
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
32-S.E.7F
Data de registre:
1987-05-27
Forma jurídica:
Canòniga
Protectorat:
Ministerio de Justicia (Registro de Entidades Religiosas)
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Josep Vidal i Perelló
Direcció:
Josep Vidal i Perelló
Gerència:
Manel Martín Tàrraga
Fundadors:
Beat Dr. Pere Tarrés i Claret, Dr. Gererd Manresa i Formosa
Objectius:
La Fundació d'acrod amb el que preveu el cànon 114-2, es proposa com a finalitats atendre els centres assistencials fins ara dependents de l'Organisme Benèfic Assistencial, situats al terme de Sant Andreu de la Barca, anomenats "DOCTOR GERARD MANRESA", destinat a la gent gran i "La IMMACULADA", per a nens i nenes que pateixen carències familiars, i la residència destinada a adolescents i joves situada a la ciutat de Barcelona anomenada "BEAT PERE TARRÉS" així com d'aquells altres centres o activitats que en succesiu cregui oportú per a l'atenció dels necessitats.
Patronat:
Sr. Joan Maria Pujals Vallvé (President), Sr. Javier M. Ferrero Jordi (Vicepresident), Sra. M. José Alejandra López Pallarés (Secretària), Rvd. Sr. Josep Vidal i Perelló, DP (Director), Sra. Esperança Comas i Casas (Vocal), Sr. Josep Maria Guerra Fàbregas (Vocal), Sra. Isabel Llobet Serra (Vocal), Sra. Isabel Manresa Presas (Vocal), Sr. Mateu Martínez i Guarro (Vocal), Sra. Montserrat Martínez Pujol-Xicoy (Vocal), Sr. Josep Puig Alsina (Vocal), Sra. Glòria Pujol i Llopart (Vocal), Sra. Pilar Pujol-Xicoy i Barba (Vocal), Sr. Ramon Terradas Prat, representant de Càritas (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, CSSCC- Centres sociosanitaris Catòlics de Catalunya, FEDAIA- Federació d'Entitats d'atenció a la Infància i Adolescència.
Any dades:
2024
Pressupost anual:
4272050
Any pressupost:
2019