FUNDACIÓ PALIACLÍNIC

Nom:
FUNDACIÓ PALIACLÍNIC
Adreça:
Balmes, 397, baixos
Codi postal:
08022
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 242 76 56
Àmbit d'actuació:
Salut
Número de registre:
08-0384
Data de registre:
2008-12-15
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Ministerio de Cultura i Deporte
Àmbit geogràfic:
Espanya
Persona de contacte:
Laura Amorós
Història:
Som una organització sense ànim de lucre integrada per persones especialment sensibilitzades amb les situacions de final de vida, en les quals tant el malalt com els familiars que li cuiden han d'afrontar múltiples dificultats i manques, en un context de sofriment i amb gran càrrega emocional.
Fundadors:
Juan CarlosTrallero Fort, Ana Campins Casanovas, Alberto Trallero Fort i José María Valoira Miqueo
Objectius:
Nuestro objetivo es proporcionar a las personas que afrontan una enfermedad avanzada o la etapa final de vida y a sus familias, las ayudas necesarias para hacer posible que el proceso de cuidado y acompañamiento pueda afrontarse con la mayor dignidad y el menor sufrimiento posibles, y con el acompañamiento deseado. Queremos hacerlo siempre desde el respeto de sus valores y creencias, y desde la humanidad y calidez en el trato.
Patronat:
Juan Carlos Trallero Fort (President), Josep María Valoira Miqueo (Secretari), Francesc Fatjó Huriós (Tresorer), Ana Campins Casanovas (Vicepresidenta), Albert Campins Casanova (Vocal), Begoña Solà Ysuar (Vocal), David Alegret Terrés (Vocal), Helena Borbón Porta (Vocal), Marta Solé Orsola
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2021