FUNDACIÓ PERE RELATS

Nom:
FUNDACIÓ PERE RELATS
Adreça:
Venero, 4-6
Codi postal:
08005
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
933002976
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1124
Data de registre:
1997-11-26
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Local
Persona de contacte:
Raimon Serrallonga Tintoré
Direcció:
Raimon Serrallonga
Història:
L'any 1975 es va crear l'Assosiació Pere Relats, amb la finalitat de proporcionar a aquelles persones grans que ho necessitessin, un lloc per a viure. Des d'aleshores, s'han anat obrint més residències, amb l'objectiu que la persona gran, a l'hora d'anar-hi a viure, ho pugui fer quedant-se al barri, prop dels seus familiars i amics, on trobi un ambient acollidor, i un esperit fidel al missatge de Mn. Pere i de les persones que van iniciar aquesta tasca. Destaquem, però, la inauguració l'any 1998 de la Residència Venero, coincidint també amb la creació de la Fundació Pere Relats, com una nova forma jurídica de l'entitat, que substituiria a la fins aleshores, Associació Pere Relats
Objectius:
Des de la Fundació Pere Relats volem coordinar un servei de voluntariat per a donar suport a la gent gran que està sola a la seva llar, i així ampliar el servei que s’està oferint a través de les residències.
Patronat:
Gerard Bota i Prieto (President), Jime Ozores Marco-Gardoqui (Secretari), Merè Montolio Barnolas (Vicepresident), F.Xavier Zaragoza Padró (Vocal), Francesc Romeu Torrens (Vocal), Josep Bou Cartanyà (Vocal), Montserrat Carrés Martí (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2014
Pressupost anual:
1.065.000,00 €
Any pressupost:
2008