FUNDACIÓ PRIVADA ALÍCIA, ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P.

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA ALÍCIA, ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P.
Adreça:
Camí Camí de Sant Benet, s/n
Codi postal:
08272
Ciutat:
Sant Fruitós de Bages
Comarca:
Bages
Correu electrònic:
Telèfon:
938759402
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
2059
Data de registre:
2004-12-28
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Eva Garcia Duran
Direcció:
Antoni Massanés Sánchez
Gerència:
Elies Sala Francàs
Història:
Fundació constituida com a mitjà idoni per dur a terme els objectius que es descriuen en el punt 19 d'aquest qüestionari.
Fundadors:
Fundació Catalunia-La Pedrera i Generalitat de Catalunia
Objectius:
Gestió i promoció, sense ànim de lucre, del Centre Internacional de Cultura de l’Alimentació i Recerca Gastronòmica en l’àmbit del conjunt històric i monumental de Sant Benet de Bages, promovent activitats d’investigació, estudi, desenvolupament tecnològic i aplicació, foment empresarial, i formació i divulgació en matèria de coneixement alimentari.
Patronat:
Arcadi Navarro Cuartelias, representant de la Generalitat. Secretari d'Universitats i Recerca, Departament Economia i Coneixement (Vocal), Germán Ramón Cortés Montaner, designat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, Fundació Especial (President), Jesús Contreras Hernández (Vocal), Luís A. Guerrero Sala, represenant de la Fundació Caixa de Manresa (Vocal), Manel Rosell Martí, representant de la Fundacio Catalunya-La Pedrera, Fundació Especial (Vocal), Maria Lourdes Reig i Puig (Vocal), Marta Lacambra Puig, representant de la Fundació Caixa de Manresa (Secretària), Meritxell Serret Aleu, representant de la Generalitat, Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Vocal), Pere Casals Perramon, designat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, Fundació Especial (Vocal), Valentí Roqueta Guillamet (President d'Honor)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, ODELA-OBSERVATORI DE L'Alimentació de la UB, UB-Campus de l'Alimentació de Torribera
Any dades:
2017
Pressupost anual:
1.200.000,00 €
Any pressupost:
2014