FUNDACIÓ PRIVADA CENTRE DE REGULACIÓ GENÒMICA

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA CENTRE DE REGULACIÓ GENÒMICA
Adreça:
Doctor Aiguader, 88, 5a Planta, Edifici PRBB
Codi postal:
08003
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
933160100
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1487
Data de registre:
2000-12-27
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Reyes Perza
Direcció:
Luis Serrano Pubul
Història:
El Centre de Regulació Genòmica (CRG) és un centre de recerca biomèdica bàsica, creat el desembre del 2000 a iniciativa del Departament d'Innovació, U
Fundadors:
L'ex-ministre del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la informació (DURSi) de la Generalitat de Catalunia, actualment el ministre del Departament d'Economia i Coneixement (DECO). * El rector de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
Objectius:
1. Ser un centre líder en el món de la ciència biomèdica, proporcionant als nostres científics un ambient estimulant, d'avantguarda tecnologies i la llibertat per a dur a terme la recerca més innovadora. 2. Comunicar i establir un diàleg amb la societat, educant al públic i ser receptius a les seves necessitats. 3. Proporcionar la formació multi interdisciplinària per a la pròxima generació de científics, així com el suport a l'educació científica. 4. Per traduir els nous coneixements científics en beneficis per a la salut i el valor per a la societat.
Patronat:
1 membre en representació de la Fundació Bancària "la Caixa", 1 membre en representació del Ministeri espanyol d'Economia i Competitivitat (MINECO), 2 membres en representació de la UPF, designats pel rector., 6 membres que representen la Generalitat de Catalunya: 4 designat pel ministre del Departament d'Economia i Coneixement (DECO), i 2 més designats pel ministre del Departament de Salut (DS).
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2022
Pressupost anual:
30.097.993,99 €
Any pressupost:
2014