FUNDACIÓ HOSPITAL SANT JAUME I SANTA MAGDALENA DE MATARÓ

Nom:
FUNDACIÓ HOSPITAL SANT JAUME I SANTA MAGDALENA DE MATARÓ
Adreça:
Sant Pelegrí, 3
Codi postal:
08301
Ciutat:
Mataró
Comarca:
Maresme
Telèfon:
937419160
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Salut
Número de registre:
0397
Data de registre:
1988-10-14
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Laura Seus Ventura
Direcció:
Alfred Batet Vilar
Gerència:
Alfred Batet Vilar
Història:
Durant aquests més de tres segles d’història la Fundació ha evolucionat molt per adequar-se als canvis de la societat a la qual serveix però el seu compromís segueix sent el mateix: vetllar per la qualitat de vida de les persones mitjançant uns serveis d’excel·lència i des d’una visió integral de la persona.
Fundadors:
Fundat pels marmessors del Rd. Jaume Sala, el 27 de gener de 1647 i declarat de beneficència particular per RD de 4 de juliol de 1878.
Objectius:
La nostra raó de ser és la de contribuir a la salut i el benestar social de la comunitat oferint serveis, espais i oportunitats on persones i organitzacions puguin trobar els coneixements, els recursos i l’acompanyament necessari per desenvolupar-se integralment.
Patronat:
David Bote Paz (President), Míriam de Cádiz Toledano (Secretària no patrona), Alberto Martín Martinez (Vocal), Anna Cabot Dalmau (Vocal), Elisabeth Ruiz Moreno (Vicepresidenta), Josep Vilas Melero (Vocal), Rafael Pardo Fernández (Vocal), Borja Manzanares Zaldívar (Vocal), Laura Seijo Elvira (Vocal), Arich Montasell Ponce (Vocal)
Any dades:
2023
Any pressupost:
2021