FUNDACIÓ PIMEC

Nom:
FUNDACIÓ PIMEC
Adreça:
Viladomat, 174
Codi postal:
08015
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 496 45 00
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Cultura • Educació • Àmbit Social
Número de registre:
2362
Data de registre:
2007-10-17
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Rosa Maria Juny
Direcció:
Rosa Maria Juny
Història:
La Fundació PIMEC acció social neix l’any 2007 amb l’objectiu de poder esdevenir un element estratègic de representativitat de PIMEC en àmbits de caire social i ajudar a micro, pimes i persones autònomes a incloure criteris socials i ètics en la seva gestió de manera que puguin ser més competitives alhora que socialment responsables i sostenibles.
Fundadors:
Josep González i Sala, Ramon R. Vila i Solé, Josep Lluís Francesch i Casanovas
Objectius:
La seva missió és sensibilitzar el món de la petita i mitjana empresa i de les persones autònomes sobre la necessitat d’incloure aspectes socials com a factor de competitivitat dins de la seva dinàmica empresarial, des de la visió de l’esforç compartit amb els diferents actors socials i econòmics, i fomentant una cultura empresarial renovada i compromesa amb l’entorn. Així com, ajudar a l’empresariat a tenir una segona oportunitat posant al seu abast solucions i eines que els faciliten una millor adaptació als reptes de l’activitat econòmica actual.
Patronat:
Josep González i Sala (President), Lluís Coronas (Secretari), Conxita Cervera (Vocal), Joaquim Coello (Vocal), Daniele Furlan (Vocal), Jaume Lanaspa (Vocal), Joan Rigol (Vocal), Carles Sumarroca (Vocal), José Mª Torres (Vocal), Ramon Vila (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions; PIMEC, CENS ENTITATS VOLUNTARIAT, CENS ENTITAT LLENGUA CATALANA
Any dades:
2021
Pressupost anual:
195.000,00 €
Any pressupost:
2017