FUNDACIÓ PRIVADA TALLER DE MÚSICS

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA TALLER DE MÚSICS
Adreça:
Requesens, 3-5, baixos
Codi postal:
08001
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 443 43 46
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
1754
Data de registre:
2003-02-10
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Espanya
Persona de contacte:
Maria Valdés
Història:
El 20 de gener de 2003 es va crear, a Barcelona, la Fundació Privada Taller de Músics com a entitat sense ànim de lucre, de caràcter formatiu i cultural. En general, en són beneficiaris les persones i entitats relacionades amb el món de la interpretació, l'ensenyament i la producció de la música popular contemporània.
Fundadors:
Lluís Cabrera Sánchez
Objectius:
Promocionar l'ensenyament, la interpretació i la difusió de la música popular contemporània · Fomentar la recerca, l'intercanvi, la creació i la innovació artístiques · Facilitar la professionalització dels músics · Dinamitzar i garantir la projecció de l’escena musical catalana · Promoure la inclusió i la transformació socials a través de la música.
Patronat:
Lluís Cabrera Sánchez (President), Amelia Feito Miragaya (Secretària), Xavier Salrà Guasch (Vicepresident), Antonio Narváez Dupuy (Vocal), Bienvenido Moyuoa Domènech (Vocal), Carmen Gallegos Zuasti (Vocal), Felipe Àngel Estévez Vila (Vocal), Joan Albert Amargós Altisent (Vocal), Joaquín Herrero González (Vocal), Jordi Pablo Grau (Vocal), Manel Rojas Agulló (Vocal), María Dolores Huete Jané (Vocal), Miquel Fernández González (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2017
Pressupost anual:
1.086.130,37 €
Any pressupost:
2015