FUNDACIÓ PRIVADA UNIVERSITÀRIA EADA (ESCOLA D’ALTA DIRECCIÓ I ADMINISTRACIÓ)

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA UNIVERSITÀRIA EADA (ESCOLA D’ALTA DIRECCIÓ I ADMINISTRACIÓ)
Adreça:
Aragó, 204
Codi postal:
08011
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
934520844
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
43
Data de registre:
1984-05-21
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Ramon Noguera
Direcció:
Dr. Jordi Díaz
Història:
EADA-Fomació per a directius amb un toc humà. Som una institució basada en els valors de l'esforç, el compromís i el treball ben fet. La nostra missió és contribuir a una societat més justa, equilibrada i sostenible. Fundada el 1957 per la Sra. Irene Vázquez i el Sr. Arturo Alsina, EADA va ser una de les primeres institucions espanyoles en oferir programes de formació adreçats específicament al món de l'empresa. Sempre ens hem caracteritzat per un enfocament acadèmic rigorós però també pràctic, amb l'objectiu que els coneixements fossin aplicats a la realitat empresarial. Les nostres metodologies educatives es basen en "aprendre fent". Durant més de 50 anys EADA ha estat al front de la formació per a directius i dels programes de formació in-company per a la comunitat empresarial. La nostra continuada relació amb més de 350 empreses associades és la columna vertebral d'una formació basada en donar resposta a les necessitats del món corporatiu implicant els participans en els nostres programes perquè siguin protagonistes del seu propi procés de desenvolupament professional. Més de 120.000 participants procedents de més de 40 països ens han confiat la seva formació, demostrant que EADA és una de les escoles de negocis més innovadores i prestigioses d'Europa. EADA és una institució oberta, plural i diversa. Esperem col·laborar amb vosaltres per comprendre i donar resposta a les vostres necessitats.
Fundadors:
Sra. irene Vázquez i Sr. Arturo Alsina
Objectius:
Formar persones perquè facin organitzacions més eficaces i eficients., Dissenyar plans de formació orientats al desenvolupament dels coneixements, les habilitats i les actituds de les persones. "Aprendre a aprendre". Gestionar-nos com a empresa privada financerament independent que existeix perquè els nostres clients estan disposats a pagar pel servei que oferim.
Patronat:
Carmen Mur Gómez (Vocal), Celestí Ventura Cisternas (Vocal), César Molins Bartra (Vocal), David Parcerisas Váquez (President del Patronat), Immaculada Amat Amigó (Vocal), Irene Vázquez Mier (Presidenta d'Honor de la Fundació EADA), Jordi Pursals Marco (Vicepresident), Josep Lluís Bonet Ferrer (Vocal), Josep M. De Anzizu Furest (Vocal), Pere Vallès Fontanals (Vocal), Sebastián Benasco Martínez (Vocal), Susana Bleier Terrer (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2023
Pressupost anual:
18.000.000,00 €
Any pressupost:
2014