FUNDACIÓ PRIVADA UNIVERSITAT ABAT OLIBA CEU

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA UNIVERSITAT ABAT OLIBA CEU
Adreça:
Bellesguard, 30
Codi postal:
08022
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 254 09 00
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1829
Data de registre:
2003-06-23
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Local
Persona de contacte:
Patricia Callejo
Gerència:
Albert Schaefer Ferrer
Història:
La Universitat Abat Oliba CEU té el seu origen en el Centre Universitari Abat Oliba CEU, que va crear la Fundació San Pablo CEU com a col·legi universitari, l'any 1973, mitjançant un conveni d'adscripció i col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Inicia les classes a la seva primera seu de l'Avinguda Pearson de Barcelona l'any 1974 i, des d'aleshores, ha format més de 8.500 llicenciats universitaris. L'any 1993 es trasllada al Campus Bellesguard, i com a Centre Docent d'Ensenyament Superior Abat Oliva CEU ja imparteix la totalitat de les llicenciatures de Dret i Administració i Direcció d'Empreses, a més del primer cicle de la llicenciatura d'Economia. Al cap de deu anys, la nova Universitat Abat Oliba CEU és reconeguda per la Llei 20/2003, de 4 de juliol, del Parlament de Catalunya. A Barcelona disposa de dos centres, la Facultat de Ciències Socials i l'Escola Politècnica d'Enginyeria.
Objectius:
La UAO CEU aspira a la formació integral dels seus estudiants en un procés educatiu, destinat al progrés en un món global. L'objectiu és formar persones a qui la seva convicció sobre la veritat els porta a valorar sempre l'esforç pel coneixement i a respectar la pluralitat a l'entorn que les rodeja.
Patronat:
Alfredo Mayorba Manrique, Andrés Muñoz Machado, Andrés Piñon Quiñonero, Carlos Romero Caramelo (President), Elena Otero-Novas Miranda, Emm. i Rvdm. Sr. Lluís Martínez Sistach, Fidel Herráez Vegas-Consiliario Nacional de la Asociación Católica de Propagandistas, Javier Bilbao García, Javier López-Galiacho Perona, José Manuel Chapado Fernández-Ardavín, José Masip Marzá, Juan Bover Fernández de Palencia, Manuel de Soroa y Suárez de Tangil (Vicepresident), María Isabel Martínez Torre-Enciso- Vicepresidenta de la Asociación Católica de Propagandistas
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions,CRUE, Xarxa Vives d'Universitats, Consell Interuniversitari de Catalunya.
Any dades:
2022
Pressupost anual:
908.072,00 €
Any pressupost:
2017