FUNDACIÓ PRO VIDA DE CATALUNYA

Nom:
FUNDACIÓ PRO VIDA DE CATALUNYA
Adreça:
Bonaplata, 42, 1r
Codi postal:
08034
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932047111
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
310
Data de registre:
1987-06-26
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Esperanza Coll
Direcció:
Esperanza Coll
Història:
La Fundació Pro Vida de Catalunya es va constituir l'any 1987 amb la participació d'un bon nombre de famílies catalanes. En aquests anys ha atès més de 7300 mares, perquè la seva maternitat, moltes vegades difícil econòmicament i socialment, es pugui fer realitat. També ha dedicat una part important dels seus esforços a la formació dels joves. En la seva tasca compta amb la col·laboració generosa de voluntaris.
Fundadors:
Glòria Amat, Maria Assumpta Bueno, Lluís Burgués, Helena Cambó, Victòria Cardona, Ramon Casals, Esperanza Coll, Magí Feixa, Joan Gaspart, Montserrat Rutllant, Dolors Voltas, Montserrat Kirchner, María Dolores López-Rodó, Montserrat Raventós i Mercè Roca.
Objectius:
Fomentar i desenvolupar tota mena d'activitats encaminades al respecte de la vida humana, dels drets humans inherents i a la seva defensa, ajuda i protecció des de la concepció fins a la mort natural.
Patronat:
Montserrat Raventós i Espona (Presidenta), Magí Feixa i Puig (Secretari), Montserrat Serrallonga i Sivilla (Vicesecretària), Dolors Voltas i Baró (Vocal), Helena Cambó i Mallol (Vocal), Josep M. Alsina i Roca (Vocal), Ramon Casals i Lamarca (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, FEDAIA
Any dades:
2011
Pressupost anual:
592.970,00 €
Any pressupost:
2011