FUNDACIÓ RENAL JAUME ARNÓ

Nom:
FUNDACIÓ RENAL JAUME ARNÓ
Adreça:
Enric Granados, 3, 1r
Codi postal:
25006
Ciutat:
Lleida
Comarca:
Segrià
Correu electrònic:
Telèfon:
973 24 10 41
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Salut
Número de registre:
297SND
Data de registre:
2008-10-27
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
Àmbit geogràfic:
Estat Espanyol
Persona de contacte:
Ignacio Gracia Camacho
Gerència:
Ignacio Gracia Camacho
Fundadors:
Jaume Arnó Ferer, Jose Ignacio Gracia Camacho, Elvira Fernández Giráldez, Jordi Costa Llor, Joan Albert Arqués Fontdevila, Joan Rivera Calvet, Maria Mercè Borràs Sans, José Mª Gutiérrez Vilaplana, Mª Luisa Amoedo Rivera.
Objectius:
1- Oferir tot tipus de serveis d'indo/e assistencial i soci-sanitari al col·lectiu de persones amb Malaltia Renal Crònica en qualsevol de les seves fases i/o tractaments al qual es vegin sotmeses. 2- Propiciar i estendre el diagnòstic precoç, la prevenció i el tractament de les malalties renals i altres patologies associades a aquesta. 3- Donar a conèixer la situació de la malaltia renal i el grau de discapacitat orgànica que implica, i el significat de la donació d'òrgans, al conjunt de la societat. 4- Promoure unitats de voluntaris en suport del malalt renal i la seva família quant a necessitats assistencials (tècniques domiciliàries de diàlisi i altres).
Patronat:
Núria Arnó Cornet (Presidenta), José Ignacio Gracia Camacho (Vicenpresident), Elvira Fernández Giráldez (Vicepresidenta 2a), Jordi Costa Llor (Secretari), Joan Albert Arqués Fontdevila (Vocal), J. Manuel Valdivielso Revilla (Vocal), María Luisa Martín Conde (Vocal), Alfons Segarra Medrano (Vocal), Jaume Arnó Ferrer (President Vitalici d'Honor)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2023