FUNDACIO RESIDÈNCIA SANTA SUSANNA

Nom:
FUNDACIO RESIDÈNCIA SANTA SUSANNA
Adreça:
Font i Boet, 16
Codi postal:
08140
Ciutat:
Caldes de Montbui
Comarca:
Vallès Oriental
Correu electrònic:
Telèfon:
938654994
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
0201
Data de registre:
1985-10-15
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Comarcal
Persona de contacte:
Assumpció Ros Florenza
Direcció:
Assumpció Ros Florenza
Història:
La Fundació Santa Susanna és una institució que data de l’any 1386 i que està profundament arrelada a la vila de Caldes de Montbui. Des dels seus inicis ha tingut vocació de servei i d’acolliment a totes aquelles persones que al llarg del temps ho han necessitat i ha arribat als nostres dies adaptant-se i oferint diferents recursos a les persones en l’àmbit social i sanitari, atenent especialment a les persones grans.
Objectius:
La finalitat de la Fundació és el desplegament i prestació de serveis socials i sociosanitaris i d’atenció integral de la persona a l’àmbit de Caldes de Montbui i la seva àrea d’influència, prioritzant aquelles persones que per la seva precària situació es trobin mancats d’assistència i de mitjans propis. La missió de la Fundació Santa Susanna és continuar al llarg del temps l'esperit d'acolliment que la va fundar. L'acolliment a les persones és un concepte dinàmic que demana una contínua adaptació a cada moment de la nostra història, però a la vegada és el fil conductor que inspira la nostra feina de cada dia. Aconseguir que les persones que confien en la nostra institució siguin ben rebudes, trobin resposta a les seves necessitats, siguin ateses amb respecte i qualitat professional i mantinguin sempre la seva dignitat, són els nostres objectius més importants.
Patronat:
Jaume Ferrer i Montllor (Patró), Josep Soley i Marsal (Patró), Ramon Prat i Companyó (Patró), Salvador López i Ayguasanosa (Patró), Elena Codina i Sampera (Patrona), Pepi Martos i Vega (Patrona), Jordi Solé i Ferrando (President), Xavier Blanco i Marsal (Vicepresident)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Consorci de Salut i Social de Catalunya, FEATE (Federació d'entitats d'assistència a la tercera edat sense afany de lucre)
Any dades:
2013
Pressupost anual:
6.613.082,79 €
Any pressupost:
2010