FUNDACIÓ ROCA I GALÉS

Nom:
FUNDACIÓ ROCA I GALÉS
Adreça:
Aragó, 281, 1r 1a
Codi postal:
08009
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932154870
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
0102
Data de registre:
1984-11-02
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Agnès Giner i Camprubí
Història:
La Fundació Roca i Galés és una entitat cultural privada constituïda l'any 1976, l'origen de la qual és la voluntat de la Junta General de la Cooperativa de Crèdit i Estalvi de Barcelona que, en dissoldre's, va prendre l'acord de constituir amb el sobrant del seu patrimoni una fundació destinada a la promoció del cooperativisme a Catalunya. Es trià el nom de Roca i Galés com a homenatge als capdavanters del moviment cooperatiu a Catalunya.
Fundadors:
Jordi Petit Fonseré, Juli Vela Buldó, Xavier Maluquer Sostres, Jaume Terribas Alamego, Jacint Dinió Clarà, Josep Castaño Colomer, Francesc
Objectius:
Promoció i divulgació del cooperativisme a Catalunya, estudi i defensa del medi ambient, amb especial incidència en el món escolar. Estudis i treballs sobre benestar social.
Patronat:
Xavier Palos i Ezquerra (President), Ramon Perera i Rué (Secretari), Rafel Ricolfe i Aguilar (Vicepresident), Antoni Gavaldà i Torrents (Vocal), Carles Campuzado i Canadés (Vocal), Daniel Jover i Torregrosa (Vocal), Fermí Vives i Tàsies (Vocal), Ivan Miró i Acedo (Vocal), Jordi Garcia i Jané (Vocal), Jordi Via i Llop (Vocal), Miquel Corna i Sitjes (Vocal), Ramon Bastida i Vialcanet (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2016
Pressupost anual:
329.000,00 €
Any pressupost:
2008