FUNDACIÓ SANITÀRIA DE MOLLET

Nom:
FUNDACIÓ SANITÀRIA DE MOLLET
Adreça:
Ronda Pinetons, 8
Codi postal:
08100
Ciutat:
Mollet del Vallès
Comarca:
Vallès Oriental
Correu electrònic:
Telèfon:
93 576 03 23
Àmbit d'actuació:
Cultura • Educació
Número de registre:
1027
Data de registre:
1996-12-27
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Lourdes Laborda Velasco
Direcció:
Jaume Durán Navarro
Història:
La Fundació Sanitària de Mollet és una entitat sense finalitat de lucre creada l’any 1996 per la Societat de Socors Mutus de Mollet (Mutualitat Federada de Previsió Social), gestora del centre hospitalari històric del municipi, amb una trajectòria de més de trenta anys com a hospital general bàsic de la xarxa pública. L’àrea d’influència de l’actual Hospital de Mollet és la subcomarca del Baix Vallès (Vallès oriental), que comprèn les poblacions de Mollet del Vallès, La Llagosta, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles, amb una població d’uns 100.000 habitants. La posada en marxa del nou hospital ha suposat l’increment d’aquesta àrea d’influència amb les poblacions de Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), fet que dibuixa una nova àrea d’influència de 150.000 habitants. A més de l’actual Hospital de Mollet, la Fundació Sanitària gestiona el Centre de Salut Mental Jaume Vilaseca i Pujades, el Centre de Rehabilitació Integral del Baix Vallès i el Centre d’Atenció i Seguiment de Drogodependències de Mollet, pertanyent al Servei de Salut Mental i Addiccions de l’hospital. La Fundació Sanitària de Mollet és una entitat sense finalitat de lucre creada l’any 1996 per la Societat de Socors Mutus de Mollet (Mutualitat Federada de Previsió Social), gestora del centre hospitalari històric del municipi, amb una trajectòria de més de trenta anys com a hospital general bàsic de la xarxa pública. L’àrea d’influència de l’actual Hospital de Mollet és la subcomarca del Baix Vallès (Vallès oriental), que comprèn les poblacions de Mollet del Vallès, La Llagosta, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles, amb una població d’uns 100.000 habitants. La posada en marxa del nou hospital ha suposat l’increment d’aquesta àrea d’influència amb les poblacions de Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), fet que dibuixa una nova àrea d’influència de 150.000 habitants. A més de l’actual Hospital de Mollet, la Fundació Sanitària gestiona el Centre de Salut Mental Jaume Vilaseca i Pujades, el Centre de Rehabilitació Integral del Baix Vallès i el Centre d’Atenció i Seguiment de Drogodependències de Mollet, pertanyent al Servei de Salut Mental i Addiccions de l’hospital.
Fundadors:
Societat Socors Mutus
Objectius:
Tenir cura de les persones i la comunitat oferint serveis de salut i socials propers, d’alta qualitat i sostenible. Ser una institució propera, compromesa i amb vocació de servei públic, referent en la millora de la qualitat de vida i benestar dels nostres ciutadans i ciutadanes del Vallès.
Patronat:
Andreu Llargués (President), Rafael Gomàriz Parra (Secretari), Josep Monràs Galindo (Vicepresident), César Picado (Vocal), Francesc Vilurbina Font (Vocal), Joan Codina Torrents (Vocal), Joan Daví Mayol (Vocal), Joan Gordi Cuní (Vocal), Joaquim Erra Mas (Vocal), Maia Alcoberro Matas (Vocal), Manuel Lecha Legua (Vocal), Miquel Izquierdo Ripollés (Vocal), Pau Relat (Vocal), Pilar Navarro Rovira (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, C.S.C., U.C.H.
Any dades:
2019
Pressupost anual:
65.000.000,00 €
Any pressupost:
2016