FUNDACIÓ CANÒNICA SANT FRUCTUÓS

Nom:
FUNDACIÓ CANÒNICA SANT FRUCTUÓS
Adreça:
Pla de Palau, 2
Codi postal:
43002
Ciutat:
Tarragona
Comarca:
Tarragonès
Correu electrònic:
Telèfon:
977 22 43 14
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Educació • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
026062
Data de registre:
2022-09-22
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
RER (Registro d'Entidades Religiosas del Ministeri de Justícia)
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
M. Amor Marpons
Direcció:
M. Cinta Sebastià Estupiñà
Història:
L'any 2006 l'Arquebisbat de Tarragona va constuir la Fundació Privada Sant Fructuós, com a instrument per a impulsar un servei educatiu eficient amb una orientació pedagògica i amb una acció pastoral dins del marc de l'escola catòlica.
Fundadors:
Dr. Jaume Pujol Sr. Miquel Barberà Sr. Joaquim Claver Sr. Joaquim Fortuni
Objectius:
Per a la transmissió de valors educatius propis de l'Església Catòlica i el compliment dels seus objectius, l'activitat de la Fundació es desenvolupa a les següents àrees: 1. La direcció i gestió de les escoles propietat de l'Arquebisbat de Tarragona, així com aquelles escoles parroquials o dependents d'Instituts de Vida Consagrada que ho desitgin. 2. L'assessorament i el suport a altres escoles o institucions pedagògiques. 3. L'atenció educativa a persones amb disminucions o necessitats educatives especials. 4. La promoció de l'educació en el temps lliure des d'una visió cristiana. 5. La organització d'activitats, conferències, seminaris, debats, congressos, cursos i publicacions.
Patronat:
Joaquim Fortuny Vizcarro (Vicepresident), Antoni Montserrat Duch (Vocal), Mercè Andreu Roses (Vocal), Meritxell Ruiz Isern (Vocal), Rafael Muñoz Melgar (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2022