FUNDACIÓ SANT VICENÇ

Nom:
FUNDACIÓ SANT VICENÇ
Adreça:
Lluís Durán, 76
Codi postal:
08100
Ciutat:
Mollet del Vallès
Comarca:
Vallès Oriental
Correu electrònic:
Telèfon:
933025787
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
868
Data de registre:
1995-02-21
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Joan Monforte Serra
Direcció:
Joan Monforte Serra
Gerència:
Joan Monforte Serra
Història:
La Fundació Sant Vicenç, neix com a continuadora de la extinta mancomunitat de Serveis Mèdics d'Empresa del Vallès. En el seu origen, la Fundació té com a objectius la conservació i millora de la salut dels treballadors i la protecció d'aquest contra els riscos del treball amb les tasques de prevenció que tot això aconselli i, a l'ansem, amb les tasques d'informació i formació dels empresaris, directius d'empreses, comandaments intermedis i trealladors que resultin adients.
Fundadors:
Manaut, S.A.,Sedunión, S.A., Teneria Moderna Franco Española, S.A., Trailers Bertomeu Ochoa, S.A., Casco Nobel, S.A., Fabricación de asientos industriales, S.A. (FAiNSA)
Objectius:
L'objecte de la Fundació és el foment de la formació de les persones, especialment, en el foment de la millora de la salut en l'àmbit laboral i la protecció dels mateixos contra els riscos del treball sobre la salut i la prevenció dels accidents, les malalties professionals i les malalties del treball, així com el foment d'hàbits saludables a les persones i de conservació del medi ambient.
Patronat:
Miquel Charneco Garrido en representació de Nacional Motor (President), Mireia Tornos Casanova en representació de Covereight Surfaces Spain (Secretària), Joan Moretó i Raventós en representació de Fills de Moretó, S.A. (Vicepresident), Aleix Singla Obiols en representació de Fainsa (Vocal), David Cos García en representació d' Escola Sant Gervasi (Vocal), Francisco Javier Sola Matas en representació de Witte&Sola (Vocal), Francisco Segalès Sala en representació de Sagalès, S.A. (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2013
Pressupost anual:
59.519,00 €
Any pressupost:
2013