FUNDACIÓ SERVEIS DE SUPORT

Nom:
FUNDACIÓ SERVEIS DE SUPORT
Adreça:
Àngel Guimerà, 40
Codi postal:
25430
Ciutat:
Juneda
Comarca:
Garrigues
Correu electrònic:
Telèfon:
973150316
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
2541
Data de registre:
2009-01-23
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Josep M. Magriñà Salat
Direcció:
Josep M. Magriñà Salat
Història:
La Fundació Serveis de Suport és una entitat sense afany de lucre especialitzada en la prestació de serveis a les persones a domicili. La Fundació Serveis de Suport, neix a l'any 2008 de la voluntat de diverses entitats socials i de persones que formen part dels Serveis Socials de Juneda, municipi de les Garrigues (Lleida), d'oferir a altres municipis de Catalunya serveis d'atenció domiciliària. Els professionals de la Fundació provenen del Patronat Municipal Assistencial, i per tant, tots ells disposen d'una importatn experiència en gestió de Serveis Socials municipals. El patronat gestiona la residència assistida, el centre de dia i el servei de menjador social municipals i és entitat col·laboradora de l'ICAS des de 1994. L'experiència adquirida il'acció duta a terme, ha fet que com a institució gaudeixi d'un bon prestigi dins del sector, que s'ha antat aconseguint amb el pas dels anys. L'entitat té com a prioritat la gestió i la prestació de serveis socials de promoció de l'autonomia personal i d'atenció a la dependència a partir d'un equip de professionals amb una ampla experiència en l'atenció a les persones. La filosofia de la Fundació Serveis de Suport és oferir serveis d'alta qualitat professional i tècnica adreçatas a millorar la qualitat de la vida de les persones, dels seus cuidadors, alhora que potencia la seva relació amb l'entorn. La Fundació Serveis de Suport, des de a seva posada en funcionament, ha assumit la gesió del servei d'atenció domiciliària de l'Ajuntament de Juneda en un primer moment. Gestiona els casos d'atenció domiciliària del Consell Comarcal de les Garrigues des de principis de 2008, i del Consell Comarcal del Pla d'Urgell des de principis de 2009.
Fundadors:
Antoni Villas Miranda, Albert Rosinach Cornudella, Jaume Mariano Graus Torrent, Joan Martí Jovell, Josep Ramon Minguell Grinió, Antoni Jaume Gorgues Gorgues, Joan Jaume Bosch Solé, Maria Antònia Capdevila Torrent, Ramon Gelonch Barrufet, Domènec Guiu Duran, Joan Pons Perera, Trinidad Brufau Guiu, Ramon Cornudella Sabaté, Joan Sedó Guiu, Joan Lamarca Mateus, Maria Dolors Gelonch Barrufet.
Objectius:
1. L' assistència a les persones grans. 2. La prestació de serveis socials. 3. Atenció a la dependència. 4. La Gestió de serveis en l'àmbit local, d'altres administracions o entitats. 5. Assumir la tutela de persones amb discapacitat.
Patronat:
Àlvar Mongrell Fonts, Antoni Villas Miranda, Antoni Mateus Vallverdú, Joan Lamarca Mateus, Joan Pons Perera, Maria Josefe Mata Clua, Ramon Gelonch Barrufet, Sílvia Ruiz Gili
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, FEATE, Federació d'Entitats sense afany de lucre.
Any dades:
2013
Pressupost anual:
460.500,00 €
Any pressupost:
2013