FUNDACIÓ SURT. FUNDACIÓ DE DONES

Nom:
FUNDACIÓ SURT. FUNDACIÓ DE DONES
Adreça:
Guàrdia, 14
Codi postal:
08001
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 342 83 80
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Cultura • Educació
Número de registre:
2350
Data de registre:
2007-07-30
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Espanya
Persona de contacte:
Sira Vilardell Canal
Direcció:
Sira Vilardell Canal
Fundadors:
Josefa Rubio Serrano, Ester Ramos Oliveras, Teresa Martínez Pastor, Àngels Pujol Giménez, Anna Maria Flo Esteve i Anna López Anguera.
Objectius:
Els objectius de la fundació són els següents: Afavorir la equitat entre homes i dones en tots els àmbits: social, polític, econòmic i especialment en l'àmbit laboral. D'aquesta manera cerca donar resposta a les necessitats i els nous reptes socials des de una perspectiva de gènere, incorporant criteris de solidaritat, sostenibilitat i equitat social. Així mateix, la fundació treballa per millorar les condicions de vida dels col·lectius especialment vulnerables i en risc d'exclusió social.
Patronat:
Josefa Rubio Serrano (Presidenta), Ana López Anguera (Secretària), Ester Ramos Oliveras (Vicepresidenta), Belén Fernández López (Vocal), Carmen Cañadell i Valls (Vocal), Carmen Oriol López-Montenegro (Vocal), Josefa García García (Vocal), Montserrat Camps i Marsal (Vocal), Remei Sipi Mayo (Vocal), Teresa Martínez Pastor (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social) membre de Junta, participació en comissions Gènere, Immigració i projecció internacional Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps), Ajuntament de Barcelona Xarxa d'Economia Social i Solidària Pam a Pam (XES) Xarxa d'entitats d'Inserció Laboral Consell Municipal d'Immigració. participació en plenaris, membre de la comissio permanent. Consell Municipal de Benestar Social Membre del Consell.Membre del Consell. participació en plenaris i comissió d'Acció Comunitària. Xarxa Barcelona antirumors Hem estat part de la Comissió Directora i formem part de diferents comissions de treball Fundació TOT Raval Membre Junta, participació en comissió social, i diàlegs per la convivència Taula de la dona del Raval. Treball collectiu i solidari per millorar la qualitat de vida de les dones del barri i molt especialment d´aquelles que es troben en una situació de exclusió social. Xarxa d'entitats d'Acollida i XESAJE (xarxa d'entitats d'Assessorament Jurídic) de Barcelona Acord per una Barcelona Inclusiva Participació activa en les reunions i grups de treball (Taula de salut comunitària del Raval i del Coll, Taula de prevenció de Can Baró...)
Any dades:
2019
Pressupost anual:
3.583.901,27 €
Any pressupost:
2018