TECNOCAMPUS FUNDACIÓ TECNOCAMPUS MATARÓ-MARESME

Nom:
TECNOCAMPUS FUNDACIÓ TECNOCAMPUS MATARÓ-MARESME
Adreça:
Av. Av. Ernest Lluch, 32 Torre TCM 1
Codi postal:
08302
Ciutat:
Mataro
Comarca:
Maresme
Correu electrònic:
Telèfon:
93 16 965 00
Àmbit d'actuació:
Teconologia i Recerca • Educació
Número de registre:
1354
Data de registre:
1999-12-23
Forma jurídica:
Fundació privada del sector públic
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Anna Gabriel
Direcció:
Josep Lluís Checa López
Història:
La Fundació Pública Tecnocampus Mataró-Maresme neix l'any 1999, creada per l'Ajuntament de Mataró com l'agent que coordina i dinamitza la transformació de Mataró en ciutat digital. Durant la seva trajectòria, passa per diferents fases: en un primer moment, se centra en el desenvolupament social i econòmic del sector TIC i de les infraestructures relacionades. Posteriorment, evoluciona i rep l'encàrrec d'esdevenir l'Entitat Gestora del Parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. Al 2009 va assumir la titularitat de les dues escoles universitàries de la ciutat- Escola Universitària del Maresme (turisme i empresarials) i Escola Universitària Politècnica de Mataró (telemàtica, electrònica, informàtica de gestió i audiovisuals) i al 2010 va crear l’Escola Superior de Ciències de la Salut (Infermeria). Actualment les tres escoles han ampliat estudis i canviat de nom: Escola Superior Politècnica Tecnocampus (Mitjans Audiovisuals, Mecànica, Electrònica Industrial i Automàtica, Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació, i Disseny i Producció de Videojocs) Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa Tecnocampus (AdE, Màrqueting, Logística i Negocis Marítims i Turisme i Gestió del Lleure) i l’Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus (Infermeria, Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), amb una considerable oferta de graus, màsters i postgraus.
Fundadors:
L'Ajuntament de Mataró i la Caixa d'estalvis Laietana
Objectius:
Contribuir al creixement econòmic i social del territori vinculat a Mataró i al Maresme, a través d'un model integral de generació de coneixement, formació, empresa i innovació.
Patronat:
David Bote Paz (President), Montserrat Garrido Romera (Vicepresidenta comarcal), Alícia Romero Llano (Vicepresidenta Local), Albert Cortada Machado (Vocal), Ambrós Martínez Oliver (Vocal), Andreu Comajuncosas Fortuño (Vocal), Antoni Aguilar Vidal (Vocal), Carles Ramió Matas (Vocal), Carlos Súnico Batchilleria (Vocal), Dolors Guillén i Mena (Vocal), Francesc Teixidó Pont (Vocal), Gonzalo Plata Giménez (Vocal), Joaquim Esperalba Iglesias (Vocal), Josep Illa Ximenes (Vocal), Juan Carlos Casasseca Ferrando (Vocal), Lluís Torrents Dïaz (Vocal), Mercè Bosch i Pou (Vocal), Miquel Àngel Vadell Torres (Vocal), Pere Carles Subirà (Vocal), Ramon Cunillera Grañó (Vocal), Roser Moré i Roy (Vocal), Sarai Martínez Vega (Vocal), Xavier Simó Castells (Vocal), Xavier Torra Balcells (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2021