FUNDACIÓ TUTELAR ACIDH

Nom:
FUNDACIÓ TUTELAR ACIDH
Adreça:
Siracusa, 53
Codi postal:
08012
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932193651
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1210
Data de registre:
1998-09-01
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Sílvia García Nogué
Direcció:
Silvia Garcia Nogué
Història:
La Fundació ACIDH es va constituir al1998, per cobrir les necessitats de suport, protecció i garantía dels drets personals i patrimonials i promoure l'autonomia de les persones amb intel·ligècia límit d'acord amb la figura de protecció jurídica declarada judicialment.
Fundadors:
Montserrat Baró i Sans, Pare Joan Evangelista Vilanova, Miquel Fitó Badal, Jaume Nonell Torras
Objectius:
Exercir les institucions de protecció de la persona previstes en la legislació vigent, tot cobrint les necessitats de suport i protecció i garantia de tots els drets de les persones amb intel·ligència límit o discapacitat intel·lectual lleugera associada o no a d'altres trastorns, per tal de possibilitar el seu desenvolupament integral la seva autonomia personal i la seva integració, incorporació i participació plena en tots els àmbits de la vida social. Sonar el servei de pretutela a les persones i famílies que han optat per a que, en el futur, sigui la Fundació la que exerceixi la institució de protecció de la persona. Assessorar, informar, orientar i donar suport soci-jurídic a les famílies i professionals.
Patronat:
Montserrat Baró i Sans (Presidenta), Miquel Fito i Badal (Secretari), Pius Camprubi i Jamila (Tresorer), Antoni Balcells i Sanahuja (Vicepresident), Anabel Drese del Fraile (Vocal), Ferran Morell Brotad (Vocal), Ismael Adell i Hierro (Vocal), Joan Carles Elvira i Huse- Abadia de Montserrat (Vocal), Joan Enric Vives i Sicilia (Vocal), Josep M. Canyelles Pastó (Vocal), Lluís Pedrerol i Durall (Vocal), Lluís Serra Llansana (Vocal), Montserrat Esteve Mallofré (Vocal), Pia Ferrer i Jeremias (Vocal), Robert Baró Cabrera (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Coordinadora Tutelar-Associació Coordinadora Catalana d'Entitats Tutelars.
Any dades:
2013
Pressupost anual:
522.408,46 €
Any pressupost:
2013