FUNDACIÓ PRIVADA VINCLES, PARTICIPACIÓ, EDUCACIÓ I SOSTENIBILITAT

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA VINCLES, PARTICIPACIÓ, EDUCACIÓ I SOSTENIBILITAT
Adreça:
Pare Claret, 9
Codi postal:
17406
Ciutat:
Viladrau
Comarca:
Osona
Correu electrònic:
Telèfon:
93 884 80 94
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Cultura
Número de registre:
2633
Data de registre:
2010-07-20
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Lluís Pagespetit i Blancafort
Fundadors:
Montserrat Blancafor i Coll, Lluís Pagespetit i Blancafort, Ester Sanglas i Baulenas, Francesc Ruiz i Garcia, Ariadna Pomar i León, Marta Palou i Aligué i Ma Josep Prat Malet.
Objectius:
Realitzar activitats de formació permanent al professorat no universitari. aspectes d'educació formal i no formal per la capacitació sobre temes educació socioambiental. - Estudiar, avaluar, dissenyar i executar projectes d'educació i sostenibilitat en el que sigui rellevant la participació i la implicació ciutadana en el seu procés. - Fomentar la capacitació d'individus i organitzacions amb la creació de grups d'intercanvi de sabers per la socialització del coneixement i la millora gestió ambiental. - Fomentar la creació d'un centre de documentació sobre processos de participació i la seva aplicació en la gestió del territori.
Patronat:
Lluís Pagespetit i Blancafort (President), Ester Sanglas i Baulenas (Secretària), Marta-Antònia Palou i Aligué (Vocal), Francesc Ruiz i Garcia (Vocal), Maria Josep Prat i Malet (Vocal), Josep Maria Llorach i Garcia (Vocal), Laura Pinar i Serra (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2023