FUNDACIÓ GASOL FOUNDATION

Nom:
FUNDACIÓ GASOL FOUNDATION
Adreça:
Jaume I, 26-28, Oficina Primer Pis
Codi postal:
08830
Ciutat:
Sant Boi de Llobregat
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
93 834 66 00
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Teconologia i Recerca • Educació • Salut
Número de registre:
2839
Data de registre:
2014-06-12
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Cristina Ribes Espinosa
Direcció:
Cristina Ribes Espinosa
Història:
Sempre compromesos amb la salut dels més joves després d’anys col·laborant amb diverses organitzacions en favor dels nens i davant la gravetat del diagnòstic de l’Obesitat Infantil a nivell mundial, en Pau i en Marc Gasol, jugadors de la NBA i All Stars, van engegar la Gasol Foundation el 2013. La seva missió és la de contribuir a reduir els índexs d’Obesitat Infantil. Des de llavors, amb els programes, activitats i iniciatives a Espanya i Estats Units, la Gasol Foundation centra tota la seva energia i recursos a promoure i transmetre estils de vida saludables entre els més joves. Mitjançant tallers i la implicació clau dels familiars i educadors, els nostres programes promouen que els nens adquireixin els coneixements, les actituds i els hàbits bàsics per al seu ple desenvolupament.
Fundadors:
Pau i Marc Gasol Saez
Objectius:
La Gasol Foundation treballa per reduir l'obesitat infantil a través de la promoció de l'esport i l'activitat física, una alimentació saludable, les hores i la qualitat del descans i l'equilibri emocional de nens i nenes, joves i les seves famílies.
Patronat:
Pau Gasol Saez (President), Antoni Vilanova Casals (Secretari), Marc Gasol Saez (Vicepresident), Joan Roca i Fontané (Vocal), Valentí Fuster Carulla (Vocal)
Any dades:
2020
Any pressupost:
2018