FUNDACIÓ GERMÀ BENITO MENNI

Nom:
FUNDACIÓ GERMÀ BENITO MENNI
Adreça:
Dr. Antoni Pujades, 40
Codi postal:
08830
Ciutat:
Sant Boi de Llobregat
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
936303090
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
755
Data de registre:
1994-02-11
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Joan Farré Calpe
Història:
Neix amb la finalitat de possibilitar la integració laboral i social de les persones amb disminució psíquica i malaltia mental vinculades als centres dependents de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, dins l'àmbit geogràfic de Catalunya
Fundadors:
Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.
Objectius:
L’objectiu principal és la creació de Centres Especials de Treball per a persones amb malaltia mental o disminució psíquica o persones que precisen una intervenció per a la seva integració social i laboral a través de la realització de un treball productiu. Dona cobertura jurídica al CET El Pla i al CET Intecserveis. Cada CET funciona autònomament, es tracta de dues entitats independents econòmicament però que tributen de forma consolidada per a l'Impost de Societats.
Patronat:
Salvador Maneu Marcos (President), Joan Farré Calpe (Secretari), Anna M. Prats Malras (Vocal), Dolores Saenz Martinez (Vocal), Josep Collell Badia (Vocal), Santiago Ruíz Guiterrez (Vocal), Cristina Molina Parrilla (Vocal), Eduardo Ribes Argente (Vocal), Joan Farré Calpe (Vocal), Jaume Capdevila Mas (Vocal)
Any dades:
2021