FUNDACIÓ HOSPITAL ASIL DE POBRES I MALALTS DE TORROELLA DE MONTGRÍ

Nom:
FUNDACIÓ HOSPITAL ASIL DE POBRES I MALALTS DE TORROELLA DE MONTGRÍ
Adreça:
Hospital, 2
Codi postal:
17257
Ciutat:
Torroella de Montgrí
Comarca:
Baix Empordà
Correu electrònic:
Telèfon:
972 75 83 73
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
209
Data de registre:
1985-11-27
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Comarcal
Persona de contacte:
Jordi Reynés López
Gerència:
Jordi Reynés López
Fundadors:
El màxim òrgan de govern de la Fundació és el seu Patronat format per nou membres, dos dels quals son nats i representats per la Parròquia de Sant Genis i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Els membres del patronat tenen cura de fer complir el mandat que estipula els estatuts de l’entitat i que es concreta en donar acollida a les persones grans del municipi de Torroella de Montgrí-l’Estartit i municipis de la seva àrea d’influència que necessiten l’assistència pròpia de la seva edat i que pels seus mitjans els hi és difícil o impossible de gaudir-ne. La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí fou transferida a la Generalitat de Catalunya pel Reial Decret 2020/1983, de 29 de juny (BOE 1 d’agost de 1983). En virtut de l’Ordre de 27 de novembre de 1985 s’aprovà la proposta d’estatuts adaptats a la llei 1/1982, de 3 de març sobre fundacions privades i es va inscriure amb el número 209 com a fundació i subjecta a la legislació de la Generalitat de Catalunya.
Objectius:
La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí és una entitat sense ànim de lucre que gestiona dues residències al municipi de Torroella de Montgrí-l’Estartit, Residència Vila Vella i Residència i Centre de Dia Santa Caterina, amb els objectius bàsics i fonamentals d’oferir el millor servei als seus residents i el millor acompanyament a les seves famílies. Les dues residències estan catalogades com a residències assistides, d’acord amb el protocol signat amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i son centres col·laboradors de la Generalitat de Catalunya.
Patronat:
Montserrat Sarasa Coll (Presidenta), Josep Casas Amer (Secretari), Maria Assumpció Juncà Gallart (Vocal), Genis Pigem Olivé (Vocal), Pilar Serenó Sabater (Vocal), Jordi Reynés López (Vocal), Ajuntament de Torroella de Montgrí representat per Roser Font Pi (Vocal nat), Parroquia de Sant Genis de Torroella de Montgrí representada per Mossèn Josep Barcons Munatada (Vocal nat)
Any dades:
2021