FUNDACIÓ i2CAT, INTERNET I INNOVACIÓ DIGITAL A CATALUNYA

Nom:
FUNDACIÓ i2CAT, INTERNET I INNOVACIÓ DIGITAL A CATALUNYA
Adreça:
Gran Capità, 2-4,I 2a planta desp.203 ( Edifici Nexus)
Codi postal:
08034
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
935532510
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
1876
Data de registre:
2003-10-14
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Joan Manel Martín Almansa
Direcció:
Joan Manel Martín Almansa
Fundadors:
Jordi Alvinia Rovira, Josep Ferrer Llop, Antoni Gurguí i Ferrer, Lluís Jofre i Roca, Jordi Berenguer Sau, Josep Maria Monguet i Fierro, Cri
Objectius:
La Fundació i2CAT és un centre d'investigació i innovació sense ànim de lucre que promou activitats d'R + D orientades a la missió sobre arquitectures, aplicacions i serveis avançats d'Internet. El centre suposa un nou marc d’innovació oberta, que fomenta la col·laboració entre empreses, administracions públiques, entorn acadèmic i usuaris finals.
Patronat:
Sr. Jordi Puigneró i Ferrer, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) (President del Patronat), Sr. Carles Salvadó Usach, Cap del Servei de Telecomunicacions de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (Secretari del Patronat), Sr. Enric Fossas Colet, Rector de la Universista Politècnica de Catalunya (Vicepresident 1r), Sr. Gonçal Bonhomme i Altable, Director de Desenvolupament Corporatiu d'Orange (Vicesecretari del Patronat), Sr. Amadeu Gassó Gimeno, Director Tècnic de la CCMA (Vocal), Sr. Ángel Lozano, Universitat Pompeu Fabra (Vocal), Sr. Antoni Elias Fusté, Catedàtic de la Universitat Politècnica de Catalunya (Vocal), Sr. David Noguer i Bau, Director Territorial de Juniper Networks (Vocal), Sr. Diego Matas Morillo, Director General d'Interoute Iberia, S.A.U. (Vocal), Sr. Eduard Martin, Director d'Innovació, Societat del Coneixement i Arquitectures TIC-(Habitat Urbà -Ajuntament de Barcelona) (Vocal), Sr. Ernest Quingles, Director d'Epson Ibèrica (Vocal), Sr. Felip Fonollosa, Director de la Fundació CIM (Vocal), Sr. Fernando Orejas, Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universiat Politècnica de Catalunya (Vocal), Sr. Francesc Bert i Llosa, Director de Grans Comptes- Sector Públic&Utilites de Cisco Sustems (Vocal), Sr. Francesc García Cuyàs, Servei Català de la Salut del Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya (Vocal), Sr. Francisco Javier Marcos Àlvarez, Coordinador de R+D+i d'Abertis Telecom (Vocal), Sr. Javier Ruiz Fernàndez, Coordinador de R+D+i d'Alcatel-Lucent (Vocal), Sr. Joan Bennàssar, consseller Delegat de Media Pro (Vocal), Sr. Jordi Escalé i Castelló, Director Gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (Vocal) (Vocal), Sr. Jordi Troté Escribano, Cap de relacions Institucionals d'Acció (Vocal), Sr. Josep Maria Martorell i Rodon, Director General de Recerca (Vocal), Sr. Lluís Comellas i Riera, Vicerector de Recerca i Innovació de la Universitat Ramon Llull (Vocal), Sr. Mateo Valero, Director del Barcelona Supercomputing Center (Vocal), Sr. Xavier Buxeda Lladó, Director Gereral de Fujitsu Technology Solutions a Catalunya (Vocal), Sra. Esther Real, Vicerectora de Transferència del Coneixement de la Universitat Politècnica de Catalunya (Vocal), Sra. Joana Sánchez Morillo, Directora Comercial de Govern i Serveis Públics de Vodafone Catalunya (Vocal)
Any dades:
2020