FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU

Nom:
FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU
Adreça:
Sant Quintí 77-79
Codi postal:
08041
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93.556.56.17
Àmbit d'actuació:
Teconologia i Recerca • Salut
Número de registre:
708
Data de registre:
1993-07-14
Forma jurídica:
Fundació sense ànim de lucre
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Paola Grommes Palomeque
Direcció:
Dr. Jordi Surrallés
Gerència:
Sr. Jaume Bacardit
Història:
L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, creat el 4 de juny de 1992, és una fundació de caire científic que té per missió promoure la recerca bàsica, clínica, epidemiològica i de serveis sanitaris en el camp de les ciències de la salut i la biomedicina, amb el darrer objectiu de contribuir a la millora de la salut de la població. El 10 de desembre de 2003, la Generalitat de Catalunya va aprovar l’adscripció de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau com a Institut Universitari de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Fundadors:
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
Objectius:
L’Institut de Recerca té com a missió la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones, mitjançant la producció i divulgació de coneixement científic, la formació d’investigadors de nivell internacional, la generació d’innovacions sanitàries i l’aplicació dels avenços a la pràctica assistencial i les polítiques sanitàries. Actualment, l’Institut de Recerca és un dels centres catalans més actius en la producció de treballs d’investigació, sobretot pel que fa a la investigació translacional i la integració de nous descobriments a la pràctica assistencial. Des de 2011 és centre del sistema CERCA de Catalunya. En data novembre de 2018, l’Institut va signar la seva adhesió al Codi de Conducta dels Centres CERCA.
Patronat:
President del Patronat (Sr. Xavier Prats Monné), Sr. Antoni Esteve i Cruella (NOMENATS PER LA FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU A PROPOSTA DE LA FUNDACIÓ PRIVADA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU), Sr. Adrià Comella (NOMENATS PER LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU), Sr. Joan Carles Souto Andres (NOMENATS PER LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU), Sr. Jordi Sierra Gil (NOMENATS PER LA FUNDACIÓ PRIVADA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU), Sr. Josep Mª Forcada i Casanovas (NOMENATS PER LA FUNDACIÓ PRIVADA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU), Sr. Jordi Casademont i Pou (NOMENATS PER LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA), Sr. Manuel Armengol i Carrasco (NOMENATS PER LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA), Sr. Jaume Kulisevsky Bojarski (NOMENATS PER LA FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU A PROPOSTA DE LA FUNDACIÓ PRIVADA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU), Sr. Robert Fabregat i Fuentes (NOMENATS PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA), Sr. Joan Gómez Pallarès (NOMENATS PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA)
Organismes als quals pertany:
ISCIII, CENTRE CERCA, REGIC, EATRIS, CIBER
Any dades:
2021