FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA GERMANS TRIAS I PUJOL (IGTP)

Nom:
FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA GERMANS TRIAS I PUJOL (IGTP)
Adreça:
Crta. Crta de Canyet, s/n
Codi postal:
08916
Ciutat:
Badalona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 554 30 51
Àmbit d'actuació:
Salut
Número de registre:
909
Data de registre:
1995-07-12
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Jessica Soria
Direcció:
Carles Esquerré i Victori
Fundadors:
Miquel Àngel Gassull Duró, Ricardo Pujol Borrell , Pablo Salvà Lacombe, José Jerónimo Navas, José María Paia, Núria Martí,...
Objectius:
Promoure, desenvolupar, transferir, gestionar i difondre la recerca, el coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en l'àmbit de les ciències de la vida i la salut.
Patronat:
Josep Maria Argimon i Pallàs-Conseller de Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (President), Gemma Geis i Carreras-Consellera del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya (Vicepresidenta primera), Francisco Javier Lafuente Sancho-Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (Vicepresident segon), Joan Gómez Pallarés- Director General de Recerca. Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Aina Plaza i Tesías- Directora General de Planificació en Salut. Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Lluis Rovira Pato-Director General de Recerca. Departament de Recerca i Universitats, Armand Sanchez Bonastre-Vicerector de Recerca i Transferència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), designat pel Rector de la UAB, Joan García López-Director del Banc de Sang i Teixits, Ramon Salazar Soler- Director General de l'Institut Català d'Oncologia, Jordi Ara del Rey-Gerent Territorial de la Metropolitana Nord, Institut Català de la Salut (ICS), Josep Mª Modol Deltell- Director de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Ruben Guijarro Palma- Alcalde, Ajuntament de Badalona, Montserrat Bernabeu Guitart- Directora Assistencial i Codirectora de la Fundació Institut Guttmann, Bonaventura Clotet Sala- Director de l'IrsiCaixa, Institut de Recerca de la SIDA (IrsiCaixa), Montserrat Llavayol Giralt- Subdirectora de Recerca i Innovació de la DGRI, Evarist Feliu Frasnedo-President de la Comissió Delegada de l'Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), Marc Vilar Capella- Director econòmic financer de la Gerència Territorial de la Metropolitana Nord- ICS, Josep M. Alcoberro i Pericay-ICERCA (Secretari no patró)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2022