FUNDACIÓ MAP

Nom:
FUNDACIÓ MAP
Adreça:
Pol. Ind. Els Pintors, C/Dalí, 6-8
Codi postal:
17500
Ciutat:
Ripoll
Comarca:
Ripollès
Correu electrònic:
Telèfon:
972703104
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
1047
Data de registre:
1997-04-01
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Comarcal
Persona de contacte:
Hermínia Ordeig i Boladeras
Direcció:
Hermínia Ordeig i Boladeras
Història:
La institució neix l'any 1968, arrel la necessitat de buscar una alternativa d'atenció a les persones amb discapacitat, durant el temps va creixent físicament i els objectius, adaptant-nos a les noves necessitats, l'any 1997 l'associació passa a convertir-se en la Fundació Privada MAP, seguint amb la finalitat d'oferir a les persones amb discapacitat i/o risc d'exclusió social del Ripollès, els suports necessaris per tenir una vida digna, amb igualtat, autonomia i inclusió social.
Fundadors:
ACPAM
Objectius:
Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o risc d'exclusió social, a través de la personalització dels servies, el foment de l'autonomia, la igualtat d'oportunitats i la participació social. Ser una entitat de referència en la inclusió i atenció a les persones; innovadora, autònoma, sostenible i responsable.
Patronat:
Sra. Casilda Gómez de la Peña (Presidenta), Sr. Manel Pulido Chamorro (Secretari), Sr. Ramon Roca Gasch (Tresorer), Sr. Josep M. Farrer Panela (Vicepresident), Sr. Efren Carbonell Paret (Vocal), Sra. Elena España Aparisi (Vocal), Sra. Susana Morera Casas (Vocal)
Any dades:
2017
Any pressupost:
2017