FUNDACIÓ NOU CAMÍ

Nom:
FUNDACIÓ NOU CAMÍ
Adreça:
De les Roses, 17
Codi postal:
08980
Ciutat:
Sant Feliu de Llobregat
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
93 330 64 09
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
483
Data de registre:
1990-05-04
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Lourdes Bernal Diez
Direcció:
Lourdes Bernal Diez (Directora), José Mª Peña Sáez (President)
Història:
Fundació Nou Camí és una fundació benèfic social promoguda per la Congregació de les Germanes Hospitalàries. L'entitat va ser inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya el 4 de maig de 1990. La Fundació iniciava la seva activitat, fa més de 30 anys, amb l'objectiu d'acompanyar i donar suport a qualsevol persona amb problemes de salut mental, discapacitat intel·lectual i/o gent gran amb necessitat d'assistència i sense altres figures de suport al seu entorn. En un inici les persones a les quals la Fundació oferia els seus serveis, eren persones que vivien a centres de les Germanes Hospitalàries a Catalunya, separant així l'assistència sanitària de la tutela, actuals mesures d'assistència i suport a persones amb discapacitat en l'exercici de la seva capacitat jurídica. Som una entitat privada, sense afany de lucre, que té el ferm compromís de defensar i promocionar els drets humans de totes les persones que acompanyem a qualsevol dels nostres serveis. El nostre equip està integrat per més de 30 professionals, especialistes en àrea social, legal i econòmica, entre d'altres. El nostre repte és treballar per aconseguir el respecte de la dignitat de totes les persones, la seva autonomia, la seva participació i inclusió plena, real i efectiva a la societat, en una situació d'igualtat d'oportunitats.
Fundadors:
Ma. Nieves ibarra Aristu, Sofía Paz Garaioa Artazcoz, Antonia iborra Coma, Rosario Martínez idiazabal Tomás Arranz Muñecas, Julián Gabarre Mir, José M. Peña Sáez Cid i Alonso Sanz Cid.
Objectius:
La missió de Fundació Nou Camí es centra en l'acolliment, el suport i l'acompanyament especialitzat a persones amb necessitat d'assistència i/o en situació de vulnerabilitat. La persona és el centre de la nostra acció. Oferim acolliment i servei sempre respectant la seva unitat i dignitat, sense distinció de raça, gènere, religió, ideologia o classe social. Treballem per acompanyar persones en risc d'exclusió social, associat a situacions econòmiques desafavorides i/o problemes de salut mental, discapacitat intel·lectual i gent gran amb necessitat de suport. Per poder portar a terme la nostra missió, actualment, disposem del següents serveis: - Servei de suport a persones amb discapacitat en l'exercici de la seva capacitat jurídica - Club Social - Servei ABP (Administració de bens de pacients): servei que oferim a residents que viuen en centres hospitalaris de les Germanes Hospitalàries.
Patronat:
Sr. José Mª Peña Sáez (President), Sra. Luz Divina Sánchez (HSC i Vicepresidenta), Sr. Ignacio Manrique Mora (Tresorer), Sra. Rosa Mª Gutiérrez Sánchez (HSC i Vocal), Josep Tristany Claret (Secretari), Pilar Herrero Muñecas (Vocal), Aurora Amador Natera (Vocal), Anna Rafanell Sola (Vocal), Manuel Calvo Muñoz (Vocal), Esther Atienza Rodríguez (Vocal)
Any dades:
2023
Any pressupost:
2008