FUNDACIÓ PRIVADA ONADA

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA ONADA
Adreça:
Riu Llobregat, 10
Codi postal:
43006
Ciutat:
Tarragona
Comarca:
Tarragonès
Correu electrònic:
Telèfon:
977552926
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
2034
Data de registre:
2004-11-11
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Comarcal
Persona de contacte:
Marta Tutusaus
Direcció:
Marta Tutusaus
Història:
La Fundació Privada Onada va iniciar el seu camí l’any 1988. El Centre Especial de Treball va néixer l’any 1995, amb l’objectiu de crear i garantir l’estabilitat de tots els llocs de treball que fossin necessaris, per cobrir les necessitats laborals de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, en el l’àmbit territorial de la comarca del Tarragonès. Desde llavors, la Fundació ha viscut un creixement important, passant a ser el centre de referència en serveis laborals per la Comarca del Tarragonès, amb dos punts d’atenció, un a Tarragona i l’altre a Torredembarra (inaugurat a l’octubre de 2003). Gràcies a aquesta llarga trajectòria en matèria d’inserció laboral, formació i acompanyament, i d’un equip humà integrat per excel·lents professionals especialitzats a cada àrea d’activitat, la Fundació pot oferir un alt grau de qualitat en els serveis laborals i d’atenció a la persona, per afavorir que les persones amb discapacitat forgin les bases per a una convivència plural d’igualtat en termes de qualitat de vida.
Fundadors:
Fundació Tallers de Catalunia
Objectius:
La nostra missió és aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, gent gran, les seves famílies i d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, millorant l’autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint el suport que cadascú necessita, per a que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans i la plena integració social i laboral.
Patronat:
Josep Gomis i Martí (President), Manel Palou i Serra (Secretari), Luis de Grandes i Díez (Tresorer), Antoni Coll i Gilabert (Vocal), José Manuel Asensio i Campoy (Vocal), Associació de Pares amb Fills Disminuïts Matinada, representada per la Sra. Júlia Ramon i Puig (Vocal), Consell Comarcal del Tarragonès, representat pel Sr. Jordi Llopart i Senent (Vocal), Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona, representada per Sra. Anna Maria Solé Ramos (Vocal), Jesús Martín i Alonso (Vocal), Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, representada pel Sr. Francesc Pintado de Aizpuru (Vocal), Il·ltre Col·legi d’Advocats, representat pel Sr. Javier Gutiérrez Martín (Vocal), Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), representada pel Sr. Sr. David Castañeda (Vocal)
Any dades:
2018
Pressupost anual:
3800000
Any pressupost:
2018