FUNDACIÓ POLITÈCNICA DE CATALUNYA

Nom:
FUNDACIÓ POLITÈCNICA DE CATALUNYA
Adreça:
Pl. Badajoz, 73
Codi postal:
08005
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
931120890
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
834
Data de registre:
1994-10-13
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Espanya
Persona de contacte:
Meritxell Carrera
Direcció:
Lucia Crosas López
Història:
La Fundació Politècnica de Catalunya (FPC) és la institució promoguda l'any 1994 per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), per al foment i la promoció de les activitats de formació permanent dels professionals de les empreses, i dels sectors econòmics i socials de Catalunya. D'acord amb aquest objectius, la Fundació Politècnica de Catalunya promou i gestiona l'oferta de programes de la UPC orientats al desenvolupament professional. Aixi mateix, la Fundació Politècnica de Catalunya també desenvolupa activitat formativa en el camp de la tecnologia multimèdia en el qual, a través del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM), ofereix ensenyaments del grau de la UPC en aquest àmbit, així com altres programes de formació i activitats de transferència de coneixement.
Fundadors:
Gas Natural, la Caixa i Fundación BBV.
Objectius:
L’FPC té per objecte: a. Dur a terme la gestió relativa a l’activitat de formació permanent que es promou i es posa en marxa des de les unitats acadèmiques de la UPC. b. Proposar programes i activitats d’estudi i de formació permanent, que hagin de ser realitzats per unitats acadèmiques de la UPC o que estiguin coordinats per elles. c. Col·laborar en la realització de propostes d’ensenyaments o activitats que hagin de ser realitzats per unitats acadèmiques de la UPC. d. Potenciar la participació d'empreses i altres entitats en les activitats de formació permanent i extensió tecnològica, per aconseguir la màxima incidència en el procés de transformació i millora tecnològiques. e. Col·laborar en la creació, l’establiment i la gestió de noves activitats que en general puguin contribuir ser nexe d’unió entre la UPC i les empreses i institucions.
Patronat:
Enrique Alcántara-García Irazoqui (Secretari no patró), Daniel Crespo Artiaga (President), Joan Gispets Parcerisas (Vicepresident), Pere Casals Perramon (Vocal), Juan Francisco Córdoba Pérez (Vocal), Ana Hernández Zancada (Vocal), Ricard González Almuzara (Vocal), Montserrat Guàrdia Güell (Vocal), Montserrat Pardàs Feliu (Vocal), Ivan Planas Miret (Vocal), Lourdes Reig Puig (Vocal), Mònica Sala Gómez (Vocal)
Any dades:
2023