FUNDACIÓ PRIVADA SANT LLÀTZER

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA SANT LLÀTZER
Adreça:
Pl. Plaça Dr. Robert 6
Codi postal:
08221
Ciutat:
Terrassa
Comarca:
Vallès Occidental
Correu electrònic:
Telèfon:
93 786 00 59
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Educació • Salut
Número de registre:
495
Data de registre:
1990-09-12
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Higini López
Direcció:
Josep Corominas
Història:
La Fundació Sant Llàtzer, remunta els seus orígens als voltants del 1556 on, “ l’Hospital de San Lázaro”, donava acollida als serveis hospitalaris per més tard fusionar-se amb la Casa de Caridad, i prendre el nom de Hospital-Casa de Caridad San Lázaro, sumant a les seves funcions les de beneficència , acolliment d’infants i cura d’ancians. Des d’aleshores fins ara, aquesta institució ha anat sofrint canvis en la seva classificació jurídica i la seva governança, però sempre, dedicada al servei de la ciutadania.
Objectius:
Dur a terme projectes en benefici de la societat , alineats a les circumstàncies civils de cada moment de la vida utilitzant la docència, la recerca , la innovació i el patrimoni, majoritàriament cedit per persones que volien construir una societat millor.
Patronat:
Sr. Jordi Ballart Pastor-Alcalde de Terrassa- Nat (President), Sr. Josep Corominas Busqueta (Vicepresident), Sr. Marià Gallego Gallego (Vocal), Sr. Pere Montaña Josa (Vocal), Sr. Josep Parcerisas Sañé (Vocal), Sra. Mónica Polo Rubia-Regidora de Gent Gran i Salut- Nat (Vocal), Sr. Fidel Catalán Catalán (Vocal), Sra. Maria Dolors Puig Gasol (Vocal), Sr. Ignasi Cusidó Simón (Vocal), Sr. Josep Maria Playá (Secretari (no vocal))
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2019