SOM FUNDACIÓ DE SUPORT A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Nom:
SOM FUNDACIÓ DE SUPORT A PERSONES AMB DISCAPACITAT
Adreça:
Sant Fructuós, 12
Codi postal:
08004
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932980301
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
327
Data de registre:
1987-10-16
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Josep Tresserras Basela
Direcció:
Josep Tresserras Basela
Història:
Som – Fundació Catalana Tutelar és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets, protegeix i vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i amb la capacitat modificada judicialment a Catalunya. Som – Fundació és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets, protegeix i vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i amb la capacitat modificada judicialment a Catalunya. Va ser creada el 27 de març de 1987 i, en l’actualitat, és un referent entre les entitats tutelars, tant a l’Estat espanyol com a Catalunya. Des del mes de maig de 1992, en què va acceptar la primera tutela, ha anat assumint cada vegada noves responsabilitats tutelars. Som – Fundació està totalment orientada a les persones a qui dona suport amb el compromís de donar-los el servei més òptim i amb la voluntat de millorar-lo amb la participació activa de tot el personal de l’entitat, mitjançant el treball en equip interdisciplinari.
Fundadors:
Associació Aspanias
Objectius:
Som – Fundació vetlla perquè les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament disposin dels ajuts i suports necessaris per poder desenvolupar el seu projecte personal al llarg de la seva vida.
Patronat:
Sr. Manel Gasch Hurios (Patró en cap), Sr. Jordi Costa Molina (President), Sr. Josep Tresserras Basela (Secretari no patró), Sra. Eloisa Martínez Torregrosa (Vocal), Sr. Carles Dalmau Ausàs (Vocal), Sra. M. Eulàlia Balañà Crespo (Vocal), Sr. Jordi Andreu Soriano (Vocal), Sr. Jordi de Bolòs Giralt (Vocal), Sr. Josep Maria Duran Bellido (Vocal), Sr. Xavier Riera Garriga (Vocal), Sra. Natalia Martínez Mustienes (Vocal), Sr. Pere Grau Buldú (Vicepresident), Sra. Silvia Garre Gui (Vocal), Sr. Jordi Gabarra Serentill (Vocal), Sra. Roser Galí Izard (Tresorera), Sr. Agustí Vilardebó Clasca (Vocal), Sra. Eva Ribó Fenollos (Vocal)
Any dades:
2023
Any pressupost:
2019