FUNDACIÓ TERESA GALLIFA

Nom:
FUNDACIÓ TERESA GALLIFA
Adreça:
Martí, nº 18, entlo 2a
Codi postal:
08024
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932182463
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1296
Data de registre:
1999-06-15
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Espanya
Persona de contacte:
Pilar Gómez Saiz
Direcció:
Milagros López Gutíerrez
Història:
La Fundació Privada Teresa Gallifa es creà a Barcelona el 29 de maig de 1999. És una Fundació d'inspiració cristiana per iniciativa de la Congregació Religiosa de les Serventes de la Passió, dedicada des de l'any 1886 al servei de la vida.
Fundadors:
Milagros López Gutiérrez, Blasinda Fariñas Gómez, Pilar Gómez Saiz, Francisca Ferrón González, Pilar Veiga Salgado, Carme Danoz Lorenzo, Montserrat Freixa Blanxart, M. Lluisa Palai Vallespinos, Miquel Bada Elias, José Castilla Estrems.
Objectius:
Donar suport a les dones embarassades i mares monoparentals en situació de vulnerabilitat. Promocionar una major consciència social tant per l'assistència de dones embarassades, evitant així l'avortament, com durant la primera etapa de la maternitat. Oferir formació personal i professional. Treballar per a la integració social i familiar. Realitzar campanyes de sensibilització. Promoure i donar viabilitat a activitats orientades a la cooperació nacional i internacional, especialment als pobles més necessitats del Tercer Món.
Patronat:
Milagros López Gutiérrez (Presidenta), Pilar Gómez Sáiz (Secretària), Immaculada Puig Pla (Tresorera), M. José Ameigeiras Fernández (Vicepresidenta), Aurora Gallego Losada (Vocal), Dolores García Tallón (Vocal), Felip-Juli Rodríguez Piñel (Vocal), Francesc Vila Vendrell (Vocal), Milagros Rejo Lorenzo (Vocal), Montserrat Freixa Blanxart (Vocal)
Organismes als quals pertany:
ECAS i CCF
Any dades:
2020