FUNDACIÓ UNIÓ CATALANA D’HOSPITALS

Nom:
FUNDACIÓ UNIÓ CATALANA D’HOSPITALS
Adreça:
València, 333, planta baixa
Codi postal:
08009
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932093699
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Teconologia i Recerca • Salut
Número de registre:
892
Data de registre:
1995-05-17
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya, Internacional
Persona de contacte:
Roser Fernández
Direcció:
Roser Fernández
Història:
La Fundació Unió és una fundació amb més de 25 anys d’existència orientada a la generació de coneixement i talent per a la gestió aplicada des de la línia del pensament, l’assessorament estratègic, els espais d’aprenentatge, el benchmarking i les plataformes d’innovació. La seva aportació de valor és Compartir x Transformar per a Millorar de l’atenció a les persones.
Fundadors:
Unió Catalana d'Hospitals.
Objectius:
Orientada a la generació de coneixement i talent per a la gestió aplicada des de la línia del pensament, l’assessorament estratègic, els espais d’aprenentatge, el benchmarking i les plataformes d’innovació, des de la iniciativa de La Unió com a entitat promotora.
Patronat:
Joan M. Adserà (President), Jaume Duran (Vicepresident 1r), Montserrat Caldés (Vicepresidenta 2a), Ramon Massaguer (Secretari), Elena Puigdevall (Vicesecretària), Sara Manjón (Vocal), Anna Aran (Vocal), Manel Jovells (Vocal), Sergi Iglesia (Vocal), Esteve Picola (Vocal), Adrià Comella (Vocal), Joan Orrit (Vocal), Joan Amigó (Vocal), Sebastià Santaeugènia (Vocal), Xavier Mate (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2023