FUNDACIÓ UNIVERSITAT DE LLEIDA

Nom:
FUNDACIÓ UNIVERSITAT DE LLEIDA
Adreça:
Edifici Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera Jaume II, 67 (bis)
Codi postal:
25003
Ciutat:
Lleida
Comarca:
Segrià
Correu electrònic:
Telèfon:
973 00 35 57
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
1021
Data de registre:
1996-11-26
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Marta Iglesias Perramon
Direcció:
Mercè Balcells
Història:
Es va constituir l'any 1996 amb ocasió de la celebració del 700 Aniversari de la Universitat de Lleida. Des d'aquell instant la Fundació s'ha dedicat a l'organització de cursos de formació continuada, reunions, reunions científiques i congressos.
Fundadors:
Universitat de Lleida
Objectius:
Commemorar el 700 aniversari de la Universitat de Lleida mitjançant activitats culturals. La Fundació Universitat de Lleida treballa per incrementar els contactes entre la realitat universitària i la resta de l’entorn social, econòmic, i també cultural. L’entitat treballa també per ajudar a diferents àmbits de la mateixa Universitat, tot això amb la finalitat de millorar alguns dels seus projectes o activitats que tinguin a veure amb aquesta idea. Altrament, l’objectiu principal de la Fundació Universitat de Lleida rau en col·laborar en tot allò que pugui ajudar a incrementar el prestigi i les necessitats de la nostra Universitat.
Patronat:
President del Consell Social de la Universitat de Lleida (vice-president), Rector de la Universitat de Lleida (president)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2021
Any pressupost:
2013