FUNDACIÓ XALOC

Nom:
FUNDACIÓ XALOC
Adreça:
Can Tríes, 2
Codi postal:
08902
Ciutat:
Hospitalet de Llobregat
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
933351600
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Cultura • Educació
Número de registre:
0175
Data de registre:
1985-06-04
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Ricard Barot
Direcció:
Ricardo Benito
Gerència:
Ricard Barot
Història:
La Fundació neix el 1977 amb la finalitat de promocionar l’esport i la cultura. Des de llavors, ha sigut fidel a la seva finalitat fundacional: atorgament de beques i ajuts per estudis a alumnes de famílies amb menys capacitat econòmica, especialment del Centre Escolar i Esportiu Xaloc. Des de 2008, la Fundació també ha patrocinat el Centre d’Educació Infantil Avantis.
Fundadors:
D. Antonio Gil iguacel, D. Jaime Amor Ruiz, D. Eugenio Verdú Delgado, D. Juan de Ros Ramis, D. Fernando Pereira Soler, D. Casimiro Molins, D. Guillem Bañares Martí, D.Daniel Fernandez Mercadé, D. Lorenzo Valverde Galán, D.Juan Ginebra Torre.
Objectius:
La prestació de tota classe d'ajuts a les actuals tasques docents, educatives, culturals i esportives del Centre Cultural i Esportiu Xaloc de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i les d'altres centres educatius, així com a la creació i el sosteniment de les entitats que desenvolupin una tasca de caràcter eminentment social que es correspongui amb els objectius de la Fundació. Aquests es resumeixen en l’educació integral de la persona i la promoció de la família com principal protagonista en l’educació del fills.
Patronat:
Sr. D. Félix Navas Marqués (President), Sr. D. Carlos Comes García (Secretari), Sr. D. Miguel Fradera Torredemer (Vicepresident), Sr. D. Agustín de Pascual Maspons (Vocal), Sr. D. Angel Gómez-Sala Lafuente (Vocal), Sr. D. Josep Maria Elías Viñeta (Vocal)
Any dades:
2024