Primera trobada de fundacions culturals de Tarragona al Museu de la Vida Rural

17 de març de 2022

La Comissió de Cultura de la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la primera trobada de fundacions culturals del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre amb l’objectiu d’afavorir la creació de vincles entre fundacions, compartir espais de debat per generar sinergies i impulsar projectes d’interès comú.

La trobada va tenir lloc el dijous 17 de març al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, i va estar una trobada molt interessant.

  • La benvinguda i presentació va a anar a càrrec de la Maria Targa, secretària de la Junta Directiva de la CCF i la Marta Esteve, gerent de la Fundació Carulla i membre de la Comissió del Cultura.
  • La Presentació dels resultats de la consulta impulsada per la Comissió: “Impacte de la Covid-19 en les fundacions culturals, va anar a càrrec de l’Albert Forniés, responsable dels Òrgans de Participació i Sistemes d’Informació de la Coordinadora Catalana de Fundacions.
  • Coneguem-nos: Ronda de fundacions del territori, amb les intervencions de:

Jordi Pardo. Director Fundació Pau Casals

Lluís Marcel. Director Fundació Populus Alba

                Cèlia Mallafré. Directora Fundació El Solà

                Laura Picó. Gerent Fundació Tarragona Cultura i Coneixement

Gemma Carbó. Directora Museu de la Vida Rural

 

  • Després tots els assistents vam participar en una dinàmica en grups de treball per reflexionar sobre reptes, barreres i propostes de solució.

    Vídeo de la dinàmica

  • Per finalitzar la trobada, tots els assistents vam gaudir d’una visita guiada de 30′ al Museu de la Vida Rural.

 

Aquesta primera trobada de fundacions culturals al territori va ser un èxit de participació amb l’assistència de 45 persones.

 

 

 

 

Informació

17 de març de 2022
10.30-13.30h
Lloc: Museu de la Vira Rural
Tipus: Trobada de Fundacions Culturals al Territori