Llancem ‘L’Àgora CCF: veus del món fundacional’!

19/01/2024

Aquest més de gener inaugurem una nova línia de continguts, ‘L’Àgora CCF: veus del món fundacional’, una iniciativa mitjançant la qual publicarem de forma regular articles amb contingut de valor sobre qüestions rellevants per a les fundacions i la resta del Tercer Sector.

Tenim clar que un dels grans actius de la CCF és el coneixement que tenen les persones que la formen i l’envolten. Volem posar en valor aquesta expertesa i compartir-la amb el món fundacional i el conjunt de la societat. És per això que aquests articles estaran signats per persones de l’òrbita de la nostra entitat que compartiran la seva visió sobre temes d’interès.

L’objectiu de ‘L’Àgora CCF: veus del món fundacional’ és sensibilitzar i fer incidència, així com promoure el debat i la reflexió sobre temàtiques d’actualitat i sobre qualsevol aspecte que afecta el sector.

Els articles es publicaran mitjançant els canals de comunicació habituals de la CCF: al web, a les xarxes socials i la ‘CCF al dia’ que enviem mensualment a la nostra audiència.

Encara no has vist el primer article? Ja pots llegir ‘Una economia social plural, garantia del benestar i la cohesió social’ de Rafael Ruiz de Gauna, a la nostra àrea d’actualitat!