Sessió informativa! B-Value, l’acceleradora del Tercer Sector que impulsa les entitats socials

17/01/2024

B-Value arriba a la seva 8a edició i llança una nova convocatòria dirigida a entitats i professionals de l’àmbit social que volen transformar els seus projectes a través de la innovació. Aquest programa està impulsat per la Fundació Banc Sabadell i Ship2B Foundation, i compta amb el recolzament de diferents entitats referents de sector. 

A qui s’adreça?

Aquesta iniciativa es dirigeix a professionals i entitats del tercer sector que treballen en entitats sense finalitat de lucre, amb l’objectiu de donar suport i acompanyar projectes socials, desenvolupar-los des d’una visió estratègica, dissenyar nous models de generació d’ingressos, professionalitzar la proposta de valor i allunyar-se dels esquemes filantròpics tradicionals.

B-Value busca entitats socials ja constituïdes que volen llançar o repensar un projecte que ja està en marxa, o bé entitats de nova creació que necessiten un impuls en la formulació de la seva idea inicial.

Sessió informativa B-Value 2024

El proper 1 de febrer us convidem a una sessió informativa, organitzada de la mà de Ship2B Foundation, en la qual us podreu informar sobre tots els detalls de la nova edició de B-Value.

  • Data: 1 de febrer
  • Hora: de 09.30 a 10.30 h
  • Format: virtual (Zoom)

Per a més informació sobre la convocatòria B-Value i/o per presentar el teu projecte, visita el web de l’entitat organitzadora: B-Value 2024

Des de la CCF col·laborem amb aquesta convocatòria i us animem a participar-hi, una gran oportunitat per a les entitats que vulguin fer un salt endavant de la mà de persones expertes en àmbits clau com l’estratègia, la comunicació, la gestió i la proposta de valor.

Informació
  • Data: 01/02/2024
  • Hora: 09:30h
  • Modalitat: virtual
Inscriu-t'hi