T’expliquem totes les novetats de la formació d’aquest 3r quadrimestre!

18/09/2023

Seguint amb la nostra missió de contribuir a la professionalització del sector fundacional, et fem arribar la programació dels cursos que oferim durant el tercer quadrimestre de 2023, una formació dissenyada per donar resposta a les necessitats de les fundacions que arriba amb diverses novetats: 

Ampliem el ventall de temàtiques per potenciar la nostra oferta de cursos especialitzats en la forma jurídica fundacional i llancem cursos ‘Premium’ d’alt valor afegit i dinàmiques pràctiques de gran impacte.

Sumen nous professionals a un equip de docents experts en el dia a dia de les fundacions, en l’àmbit jurídic, fiscal, comptable, bon govern, comunicació o la captació de fons, entre d’altres temàtiques.

Activem la nova plataforma de formació de la CCF, una eina que millora l’experiència a l’hora de consultar i inscriure’s als cursos i que ens els propers mesos inclourà més funcionalitats. Us n’informarem!

Aquesta tardor recuperem la presencialitat en alguns cursos, que combinarem amb formacions en línia i les múltiples oportunitats d’aprenentatge que ofereix als participants.

La nostra metodologia ‘Aprèn i Aplica’ és el segell de la formació CCF i ens permet crear un entorn participatiu amb una orientació pràctica i continguts 100% aplicables a la realitat del món fundacional.

Ja pots consultar el calendari i els continguts dels propers cursos a l’espai web de la CCF i reservar la teva plaça!

Si ho prefereixes, pots descarregar-te el calendari en format PDF.